Ben je op zoek naar een fornuis dat de tijdloze elegantie van een klassieke uitstraling combineert met de nieuwste technologie? Zoek dan niet verder dan de Falcon Classic 90 Inductie. Dit fornuis is geïnspireerd op de klassieke fornuizen van weleer, maar is uitgerust met de nieuwste inductietechnologie, waardoor het snel, efficiënt en energiezuinig is.

Het design van de Falcon Classic 90 Inductie is een ware blikvanger. Het fornuis heeft een traditionele uitstraling met zachte rondingen en een glanzende afwerking. Maar onder het klassieke ontwerp schuilt moderne inductietechnologie, waardoor de kookplaat snel opwarmt en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor kun je efficiënter koken en genieten van betere resultaten.

Dit fornuis biedt niet alleen een prachtig ontwerp en de nieuwste technologie, maar ook een hoge mate van functionaliteit en gebruiksgemak. Met drie ovens, twee heteluchtovens en een aparte grill, heb je alle ruimte en flexibiliteit om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden en op te warmen. Dit alles maakt de Falcon Classic 90 Inductie een uitstekende keuze voor de moderne thuiskok.

Kortom, de Falcon Classic 90 Inductie is een klassieker met moderne prestaties die zeker de aandacht verdient. Als je op zoek bent naar een fornuis dat niet alleen prachtig is om te zien, maar ook uitstekende prestaties levert, dan is de Falcon Classic 90 Inductie zeker het overwegen waard. Met zijn tijdloze elegantie en moderne technologie zal dit fornuis een aanwinst zijn voor elke keuken.