&noscript=1 />

Ervaringen

 Bij het ontwerp van onze nieuwe keuken moest een fornuis centraal staan. In de wereld van fornuizen viel ons oog op de Classic Deluxe. Samen met alle goede reviews waarin functionaliteit en kwaliteit beschreven stonden hebben we dit type gekocht. En wat een geweldig fornuis. De ovens zijn stil, snel opgewarmd, goed geïsoleerd en alles voelt degelijk en optimaal gemak. Dus de broodjes kunnen afgebakken worden in de ene oven en ondertussen staat een mooi stuk vlees op lage temperatuur te garen in een handig rek aan de deur. Even meerdere pizza's opwarmen? Geen enkel probleem. Een klassiek ogend fornuis met een moderne inductieplaat. Oogstrelend en functioneel. Water is supersnel aan de kook en de plaat supersnel weer schoon. Aanrader! ” 

Naam: Tom
Model: Falcon Classic Deluxe 110 Inductie


 Pracht fornuis om met te koken. Werkt zoals het moet, super fijn regelbaar voor alle gerechten te maken. Ovens ideaal voor alles te maken wat je je maar kan bedenken. Perfect van grote en warmt snel op. Aanrader voor elke hobbykok  ” 

Naam: Ryckaert
Model: Falcon Classic Deluxe 90 Inductie


 Het is echt een alleskunner met ook mooie uitstraling. Kunt gerust voor grote groep koken doordat je 5 pitten hebt . Die pitten zijn ook zo dat je ook meerdere grote pannen kunt plaatsen. De smalle oven rechts gebruiken we vaak voor meerdere stokbroden . Ook voor meerdere pizza’s is die ideaal, omdat dan op het zelfde tijd de pizza’s klaar zijn. De oven links is breder waar grotere pannen goed in kunnen. Tevens zit er een rek bij dat aan de deur bevestigt kan worden, zodat je goed bij datgene kunt komen als deur open is. En om het helemaal af te maken een gril, zodat het vlees nog een lekker krokant laagje krijgt. Dus echt een aanrader.  ” 

Naam: Sheridan
Model: Falcon Kitchener 90 Gas


 Graag zou ik mijn fornuis willen omschrijven. Heb een classic deluxe 110 in de kleur Cherry Red gekocht inductie met bijpassende Cherry Red afzuigkap. Destijds bij jullie in Barendrecht uitgezocht waar ik mezelf heel erg welkom voelde. Ben ontzettend blij met aan de ene kant een oven waar ik meerdere roosters tegelijk kan gebruiken voor bijvoorbeeld pizza's. En aan de andere kant het rek op de deur kan gebruiken, ideaal !!! Tegelijk nog borden verwarmen onderin en ff gratineren in de grill. De kleur is fantastisch en past perfect in onze keuken.  ” 

Naam: Miranda
Model: Falcon Classic Deluxe 110 Inductie


 Hallo. Hier een info over een falcon fornuis. Ik heb een falcon Classic Deluxe 110 inductie. Dit alles in zwart met een glazen achterplaat en afzuigkap. Het falcon fornuis is voor alles te gebruiken. Bakken, koken, stoven en grillen. Het is makkelijk te gebruiken als je het gebruikerboekje hebt dooorgelezen. Het maken van een complete maaltijd is makkelijk omdat alles tegelijk kan en ik 5 kookzones heb. Het is makkelijk schoon te houden . Het is gewoon leuk om een maaltijd te maken, snel of lekker langzaam. ” 

Naam: Sylvia
Model: Falcon Classic Deluxe 110 Inductie


 Nog dagelijks blij met dit geweldige fornuis. Los van het feit dat dit model een blikvanger in de keuken is, ben ik nog meer onder de indruk van de prestaties. Super krachtige branders, makkelijk schoon te houden RVS en de ovens (in mijn geval 3!) zijn zó krachtig dat ik zelden of nooit voorverwarm en de bereidingstijd is aanzienlijk korter! Kortom: een párel onder de fornuizen! ” 

Naam: Monique
Model: Falcon Elise 110cm Gas


 Falcon, Al bijna 4 jaar eigenaar en gebruiker van de Falcon Professional deLuxe 100 gas en zwart van kleur. Nog steeds een geweldige aankoop. Ik ben een actieve hobby kok en zet graag uitgebreide maaltijden op tafel voor een grotere groep mensen en voor mijn gezin. De ruimte en de mogelijkheden van de beide ovens zijn ideaal. Verschillende standen in beide ovens maken het mogelijk diverse gerechten tegelijkertijd te bereiden. De ruimte op de kookplaat is ook erg fijn. De pannen staan elkaar niet in de weg. De wokbrander voor de Grotere pannen. De grill en losse grillplaat zijn ook heel handig. Kortom een echte aanwinst voor mijn keuken. Sterker nog het fornuis stond vast en daar is de keuken omheen ontworpen. Een echte aanrader.  ” 

Naam: Sjoukje
Model: Falcon Professional Deluxe 100 Gas


 Verhaal: sinds twee jaar kook ik met veel plezier op dit fornuis. Ik sta gemiddeld 4-6 uur per dag in de keuken ( semi-professioneel) en het fornuis voldoet aan alle eisen. Ovens snel op temperatuur. Twee kanttekeningen: de wok opzet en pan steken in de breedte uit, dat is niet handig wanneer het fornuis dicht bij een muur o.i.d staat. De sudderoven is als rijs-oven te laag en daardoor echt enkel geschikt om borden voor te verwarmen of voor lage ovenschalen. Maar in het geheel ben ik zeer tevreden. ” 

Naam: Marion
Model: Falcon Excel 110 Gas


 ik ben nu 3 jaar in het bezit van een zwarte Falcon de luxe classic 90 cm op gas. Ben er zeer tevreden over, zo gemakkelijk twee ovens gelijk kunnen gebruiken, een aparte grill. Verder een plaatje om te zien. 5 pitten waaronder een heerlijk grote wokbrander en een entrecote van de grillplaat die er bij werd geleverd is niet te versmaden. als ik echter geweten had dat men het gas wil veranderen had ik voor inductie gekozen, al vind ik zo'n classic nog altijd het mooiste met gasbranders. ” 

Naam: Vera
Model: Falcon Classic Deluxe 90 Gas


 Wij zijn reeds meerdere jaren de zeer tevreden eigenaren van een zwartkleurige Falcon Classic 90 Dual Fuel. Het fornuis is zeer veelzijdig in gebruik en staat prachtig in de keuken. Beide ovens en grill worden veel gebruikt, waarbij de saté steeds flink scoort. Het fornuis is ook perfect voor slowcooking (zoervleis is onweerstaanbaar) We gebruiken ook de wokbrander en maken zo fijne wok gerechten. Zeker met meerdere gasten is het fornuis perfect daar beide ovens tegelijk gebruikt kunnen worden om meerdere gerechten te bereiden. In de hoofdoven past een flinke kalkoen ???? De bijgeleverde bakplaat is perfect voor bv. biefstuk of zalmmoten. Kortom een ideaal fornuis met een mooie uitstraling.  ” 

Naam: Ineke
Model: Falcon Classic 90 Gas


 Wij zijn een enorm trotste eigenaar van onze inductie Falcon fornuis en de 3 ovens die niet mogen ontbreken. Hij doet het niet alleen heel goed maar heeft ook nog eens een waanzinnig gave uitstraling in onze keuken. De reden dat wij een Falcon fornuis wilden is dat het een mooie grote plaat heeft om te koken en dat ik graag meerdere ovens wilde om te bakken. De inductieplaat is makkelijk schoon te houden en met een glas doekje er over heen na het schoonmaken is je kookplaat weer als nieuw. Het fornuis is overzichtelijk en makkelijk te bedienen.  ” 

Naam: Larissa
Model: Falcon Infusion 90 Inductie


 Ik heb 8 jaar lang gekookt op gas en nu ongeveer 3 maanden op inductie. Wat ben ik er super blij mee zoveel meer gemak ervan het eten is veel sneller klaar en het schoonmaken van de inductie plaat is echt veel makkelijker. Binnen paar minuten ben ik al klaar ook de oven en grill is echt super fijn alles is snel op tempratuur en de warmte verdeling is gewoon veel beter. Ik moest wel heel erg wennen om de overstap van gas naar inductie te maken maar ik wil nu echt niets anders meer ben super blij dat wij voor een Falcon fornuis zijn gegaan. Wij hopen er nog heel veel plezier ervan te mogen hebben!  ” 

Naam: Jessica
Model: Falcon Nexus 90 Inductie