Ontdek de verfijning van koken met de Limited Edition Falcon Elise 110 in Noorse Lei met een adembenemende Antiek Messing afwerking en glinsterende chroomaccenten. Dit fornuis wordt liefkozend de 'French Collection' genoemd vanwege zijn sierlijke knoppen en elegante design, en het is meer dan alleen...
Wat heb je nodig?
3 eiwitten (ongeveer 120 gram)240 g kristalsuikerGroene voedselkleurstof, ongeveer 8 -12 kleine druppels geven een goede kleur of gebruik als alternatief eetbare groene sprayRode en witte hagelslag om te versieren of wat gevriesdroogde frambozen, sommige heel en sommige geplet om ...
Porties: 16
Bereidingstijd: 50 minuten
Kooktijd: 6 minuten
Totale tijd: 6 uur en 50 minuten.
Ingrediënten
30 g boter, gesmolten
1 kg gemengd gedroogd fruit
250 g kant-en-klare pruimen, gehakt
100 g geglazuurde kersen, gehalveerd
150 ml stout
2 eetlepels cognac
250 g vers wit broodkruim
...
Wat heb je nodig
6 kippenkwartjes met vrije uitloop, of gebruik 6 drumsticks en 6 dijen
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook, geraspt
4 middelgrote rode uien, elk in 6 gesneden
3 bollen knoflook, gehalveerd
1 bol venkel, in 6 gesneden
150 g chorizo, in blokjes van 1 cm gesneden
1 rode p...
Wat heb je nodig?
Een kalkoen
Uien
Boter
Kerstkalkoen bereiden:
Volg ALTIJD de richtlijnen van de leverancier
Je kunt een kalkoen bereiden in elke AGA-oven.
Voordat je gaat koken, kan je jouw kalkoen het beste op kamertemperatuur laten komen. Als je hem eerder ingevroren heeft, on...