Wat heb je nodig?
Voor de saus
3 rode paprika's - zaden verwijderd en in stukjes gesneden
1 ui - in blokjes
2 teentjes knoflook - geplet
1 eetl. lichte olijfolie
½ theelepel. venkelzaad
500ml gezeefde tomaten ‘passata’
1 eetl. balsamico azijn
Voor de gehaktballetjes
15 g gedro...
Wat heb je nodig?
1 knoflookbol1 el olijfolie, plus 1 tl1 kg zalm, met huid erop50 gram ongezouten boter2 el kappertjes, afgespoeld10g verse peterselie10g verse dille1 sinaasappel, heel dun gesneden
1. Voorverwarm de oven op 200°C in de heteluchtoven functie.
2. Snijd de bovenkant van de knofl...
Vanaf nu beschikbaar!
Nieuwe kleuren voor de La Cornue Cornufé
Cornufé étoilé kleur collectieNet zoals seizoenen veranderen, veranderen kleurtrends en kooppatronen van consumenten ook.De Étoilé-collectie, wiens naam is afgeleid van sterrenrestaurants en hun chefkoks die hen over de hele were...
Wat heb je nodig?
Voor 12 stuks
Ahornsiroop
115 gr zelfrijzend bakmeel
25g basterdsuiker
1 ei
125 ml melk
Koolzaadolie
Verse bosbessen
1. Plaats de ahornsiroop aan de achterkant van de AGA om op te warmen. (Bovenop de AGA achterin, waar de warmte veelal naartoe gaat).
2. Meet de bloem en...
Wat heb je nodig?
1 teen knoflook, gepeld en gehalveerd
4 sneetjes knapperig brood of Ciabatta (geroosterd)
Tapenade van groene olijven
6 rijpe pruimtomaten, ontveld en in stukjes gesneden
1 oranje paprika, ontpit en in stukjes gesneden
Vers gemalen zwarte peper
100 gram geraspte kaas
Olij...
Wat heb jenodig?
4 zalmfilets van elk ongeveer 150 g - 200 g. Huid indien mogelijk af.
Een hoefijzer of ring van chorizo, ongeveer 225g
Een pot geroosterde paprika's, uitgelekt en in stukjes gesneden
Versgemalen peper
1. Leg de zalmfilets in een ondiepe ovenvaste ovenschaal, laat minimaal 2 c...
https://www.youtube.com/watch?v=7ezIwVaAxSg
Als echte keukenliefhebber wil je natuurlijk het beste van het beste als het op kookapparatuur aankomt. En daarvoor zit je goed bij Falcon, een gerenommeerd merk dat al jarenlang bekendstaat om zijn hoogwaardige fornuizen. En nu hebben wij een nie...
Wat heb je nodig?
4 knoflookteentjes1 limoenStukje gember ter grootte van een duim3 eetlepels knapperige pindakaas1 el honing1 el saussaus1 eetlepel medium kerriepoeder2 kipfilets1 blik kokosmelk
1. Rasp de gember in een kom, hak de knoflook fijn en rasp de limoen. 2. Voeg aan de kom knapperi...
Wat heb je nodig?
450 g kruimige aardappelen
25 g (1 oz) ganzenvet of 1 el olijfolie
1 el bloem
1. Kies een goede kruimige aardappel zoals Desirée, Maris Piper of King Edward. Snijd de aardappel in gelijke stukken en doe ze in koud gezouten water in een grote AGA-pan en breng deze aan de kook...