EGGS BENEDICT MET KNAPPERIG BACONDe koning onder de brunches! Deze Hollandaise-methode kost iets meer tijd dan de meeste, maar we beloven dat je het niet anders meer zult doen als je het eenmaal hebt geprobeerd. We houden van het textuurcontrast van knapperig spek (vooral als het in de AGA wordt gek...
Wat heb je nodig?
350 gram bloem
250 gram suiker
1/2 theelepel zout
230 gram boter
Ei
Werkwijze
Maak een zacht deeg door 350 gram gewone bloem, 250 gram suiker en ½ theelepel te combineren zout, 8 oz boter en een losgeklopt ei.
Zet 30 minuten in de koelkast.
Verdeel het deeg in een...
Watheb je nodig?
Abrikozenjam
300 gram amandelspijs
Bladerdeeg
Ei
100 gram amandelschaafsel
Poedersuiker
Werkwijze
Rol een groot vel bladerdeeg uit en besmeer met abrikozenjam; Rol 300 g amandelspijs in een blok en leg dit op het deeg. Rol het houtblok op en verzegel de uiteinden. Bestrijk z...