&noscript=1 />
Lofra

Lofra

Lofra

Lofra zijn Italiaanse premium fornuizen met een prachtige uitstraling die past in uw keuken. De inductie fornuizen van Lofra zijn uitgerust met de nieuwste technieken en vele functies. Opzoek naar een volledig elektrisch kookvuur met Italiaans design, dan past een Lofra fornuis perfect bij u.

Een Lofra kookvuur heeft één of twee ovens met vele functies en is geschikt voor hoge temperaturen. De gasfornuizen van Lofra zijn altijd met 5 of 6 krachtige branders en inclusief een wokbrander. 

Kom langs in onze showroom om de gehele Lofra collectie te zien en bekijk de online brochure.

Lofra
Aflopend sorteren
per pagina

10 Product(en)

Aflopend sorteren
per pagina

10 Product(en)

Lofra fornuizen worden geproduceerd in Italie en verkocht over de hele wereld. Niet alleen in Europa is Lofra een bekende naam, maar ook op andere continenten worden de meest heerlijke gerechten klaargemaakt op Lofra fornuizen.

De inductiefornuizen van Lofra zjin van hoge kwaliteit en bevatten de nieuwste functies. De inductiekookplaat hebben meerdere zones en zijn erg krachtig. Een Lofra kookvuur past prachtig in elke landelijke, moderne of klassieke keuken. Als u opzoek bent naar een Italiaans design fornuis, dan past een Lofra fornuis perfect bij u.

Een Lofra inductie fornuis is ook beschikbaar in meerdere kleuren en afwerkingen. Ook de gasfornuizen zijn krachtig en in meerdere kleuren. Een Lofra gasfornuis heeft minimaal 5 krachtige SABAF branders voor al uw potten en pannen. 

Alle Lofra inductie en gasfornuizen kunt u vinden op deze pagina. Een Lofra kookvuur is een aanwinst in elke keuken!