&noscript=1 />
Lofra

Lofra

Lofra

Lofra zijn Italiaanse premium fornuizen met een prachtige uitstraling die past in uw keuken. De inductie fornuizen van Lofra zijn uitgerust met de nieuwste technieken en vele functies. Opzoek naar een volledig elektrisch kookvuur met Italiaans design, dan past een Lofra fornuis perfect bij u.

Een Lofra kookvuur heeft één of twee ovens met vele functies en is geschikt voor hoge temperaturen. De gasfornuizen van Lofra zijn altijd met 5 of 6 krachtige branders en inclusief een wokbrander. 

Kom langs in onze showroom om de gehele Lofra collectie te zien en bekijk de online brochure.

Lofra
Aflopend sorteren
per pagina

11 Product(en)

Aflopend sorteren
per pagina

11 Product(en)

LOFRA werd in 1956 opgericht door de gebroeders Lovato in Noord Italie. Vandaar ook de naam LOFRA (LOvato) en FRA(telli) wat broers betekend in het Italiaans.

 

De broer Lovato begonnen samen in de naoorlogse periode hun activiteit met het produceren van paiolo-ketels met materialen afkomstig van oorlogsresten. Na een aantal jaren werd er een nieuwe productlijn opgestart namelijk die van fornuizen. In eerste instantie kampeerfornuizen en verwarmingsfornuizen maar al snel werden de roestvrijstalen gasfornuizen voor huishoudelijk gebruik ook toegevoegd.

 

Het echte keerpunt kwam halverwege de jaren tachtig, toen het management en daarmee de volledige controle overgingen op de 2e generatie. Zij slaagden er uiteindelijk in om het bedrijf een organisatie- en managementstructuur te geven en de productie te professionaliseren.

In deze jaren groeit het bedrijf en besteedt de speciale aandacht aan de kwaliteit van het eindproduct en het toevoegen van nieuwe innovaties. Door middel van marktonderzoeken en analyseresultaten zorgen zij er tevens voor dat de vraag groeit en dat de eerste export plaatst vindt.

 

Begin 2010 is het bedrijf overgedragen op een nieuw management waarbij het historische merk zijn activiteiten voort onder een nieuwe naam “Nuova Lofra’’.

 

Door de jaren heen is de productie van Lofra-fornuizen op het hoogste niveau blijven bestaan en zijn het fornuizen van volledige Italiaanse makerij. De laatste jaren heeft Lofra enkele nieuwe succesvolle modellen toegevoegd en zijn er nieuwe innovaties toegevoegd aan de al bestaande producten.

Lofra fornuizen worden geproduceerd in Italie en verkocht over de hele wereld. Niet alleen in Europa is Lofra een bekende naam, maar ook op andere continenten worden de meest heerlijke gerechten klaargemaakt op Lofra fornuizen.

De inductiefornuizen van Lofra zjin van hoge kwaliteit en bevatten de nieuwste functies. De inductiekookplaat hebben meerdere zones en zijn erg krachtig. Een Lofra kookvuur past prachtig in elke landelijke, moderne of klassieke keuken. Als u opzoek bent naar een Italiaans design fornuis, dan past een Lofra fornuis perfect bij u.

Een Lofra inductie fornuis is ook beschikbaar in meerdere kleuren en afwerkingen. Ook de gasfornuizen zijn krachtig en in meerdere kleuren. Een Lofra gasfornuis heeft minimaal 5 krachtige SABAF branders voor al uw potten en pannen. 

Alle Lofra inductie en gasfornuizen kunt u vinden op deze pagina. Een Lofra kookvuur is een aanwinst in elke keuken!