&noscript=1 />
Falcon

Falcon

Falcon

Anno 2022 is Falcon nog steeds het grootste en meest innoverende fornuizen merk ter wereld. De Falcon Classic, Falcon Nexus of tóch de Falcon Elan Deluxe, allemaal zijn ze beschikbaar in 90 en 110 cm, met inductie of gas en te zien in onze showroom. In totaal heeft Falcon 20 modellen, beschikbaar in vele kleuren en maten.

De laatste innovatie is het Falcon fornuis de Falcon Nexus Steam, het eerste fornuis ter wereld met een stoomoven in een fornuis, gecombineerd met een multifunctionele oven, grill en moderne inductiekookplaat.

Wilt u meer informatie ontvangen over Falcon of geïnteresseerd om de modellen te zien? Kom langs in onze showroom en wij geven u als importeur alle benodigde informatie.

Falcon
Aflopend sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 81

Pagina
Aflopend sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 81

Pagina

Al bijna 200 jaar, sinds 1830, bestaan er fornuizen en dit begon met de Kitchener in Engeland. Dit eerste fornuis op de wereld was een Falcon!

Het keukenfornuis, volledig van gietijzer en gestookt op vaste brandstof, kon worden gebruikt om te koken, braden en bakken. Dit fornuis werd gezien als één van de belangrijkste huishoudelijke hulpmiddelen van de negentiende eeuw. Door de jaren heen won dit Falcon fornuis vele prijzen over de gehele wereld en stond het thuis bij een Duitse keizer, de koning van Italië en in Kensington Palace.

In de jaren daarna bleef Falcon vooruitlopen en was het opnieuw het eerst merk met een combikookplaat (gas en keramisch/inductie), inklapbare grill en modellen die in meerdere kleuren leverbaar waren.