&noscript=1 />
  1. Falcon recept: Franse Mosselen

    Falcon recept: Franse Mosselen

    Wat heb je nodig? 3pt/1,8l mosselen50g boter3 teentjes knoflook, geperst1 ui, fijngehakt200 ml droge witte wijn2 el platte peterselie, grof gehakt Doe de mosselen in schoon water.Schrob de schelpen en trek eventuele baarden eraf. Gooi alles weg met gebarsten schelpen of die niet goed sluiten wan...
    Lees verder
  2. AGA Recept: Gebakken Dorade met groente

    AGA Recept: Gebakken Dorade met groente

    Wat heb je nodig? Hele zeebrasem of zeebaars, ontschubd en schoongemaakt, desgewenst met de koppen verwijderd. 2 citroenen, één in schijfjes en één in partjes gesneden Een handvol verse kruiden - peterselie, dille, kervel zijn allemaal goed 1 flespompoen, met een gewicht van ongeveer 750 g...
    Lees verder
  3. AGA Recept: Rund en Bier taart

    AGA Recept: Rund en Bier taart

    Wat heb je nodig?   Voor 6 personen Ingrediënten Voor de vulling: 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 prei, fijngesneden 250g champignons (optioneel) 1 kg braadpan of stoofvlees, in blokjes van 2 cm. Shin is een ideale snit om te gebruiken. 3 eetlepels bloem 200 ml bier - een donker b...
    Lees verder
  4. AGA ERA

    AGA ERA

    Maak kennis met de splinternieuwe AGA ERA, dé AGA van de toekomst! Dit baanbrekende fornuis combineert gietijzer, inductie, heteluchtoven en glas, waardoor het de ultieme keukenoplossing biedt. Elk onderdeel van de ERA is met uiterste zorg ontworpen, van de strakke glazen deuren tot de ergonomisch...
    Lees verder
  5. AGA Recept: Tiramisu

    AGA Recept: Tiramisu

    Wat heb je nodig? 2 kopjes sterke zwarte koffie ½ kopje melk 30 lange vingers (de Italiaanse "Savoiardi" zijn mijn favoriet) 750 gram mascarpone 9 eieren, gescheiden 315 g (26 eetlepels) basterdsuiker Bitter cacaopoeder Voor 10 personen 1. Open de mascarpone en doe deze in een kom. Klop ...
    Lees verder
  6. Falcon recept: Gestoomde Bao Buns met spek

    Falcon recept: Gestoomde Bao Buns met spek

    Wat heb je nodig? Voor: 18 Bao-broodjes Totale bereidingstijd: 8 minuten stomen plus 2 uur laten rijzen Ingrediënten 525 g bloem, plus extra om te bestuiven1½ el basterdsuiker½ tl zout1 theelepel snelwerkende gedroogde gist50 ml melk/plantaardige melk1 el zonnebloemolie1 el rijstazijn1 tl bak...
    Lees verder
  7. AGA Recept: Roasted "Pulled" Pork

    AGA Recept: Roasted "Pulled" Pork

    Wat heb je nodig?   3 uien, geschild en in plakjes 3 teentjes knoflook (of 1 el knoflookpasta) 1 tl chilivlokken (of vervang door 1 el licht gekneusd venkelzaad) 1 el (volkoren) mosterd 200 ml (cider)azijn 250 ml appelcider 50 ml ahornsiroop 1 kg varkensschouder (dit is gebaseerd op ee...
    Lees verder
  8. De esthetische voordelen van een fornuis

    De esthetische voordelen van een fornuis

    Een fornuis is meer dan alleen een functioneel kookapparaat; het is een statement in elke keuken. Naast de praktische voordelen biedt een fornuis een esthetische meerwaarde die de uitstraling van elk huis kan verbeteren. Of je nu houdt van een klassieke, rustieke look of juist van een moderne, strak...
    Lees verder