&noscript=1 />

AGA bestellen

Ik heb een AGA gekocht, wat nu?

 

Gefeliciteerd! Het duurt niet lang meer voordat u een prachtige AGA thuis heeft en kan genieten van de vele voordelen die een AGA biedt. Hieronder vind u een beknopte toelichting van de procedure en wat u kunt verwachten voor en tijdens de levering en installatie.

  1. Uw verkooppunt zal u vragen naar uw NAW gegevens, telefoonnummer en e-mail adres om de levering en installatie voor te bereiden.
  2. Samen met het verkooppunt bepaald u wie het aanspreekpunt wordt voor het plannen van de levering en installatie. U kunt dit zelf zijn of in overleg met het verkooppunt overlaten aan iemand anders. In onderstaande uitleg refereren wij naar het aanspreekpunt als ‘contactpersoon’.
  3. DeNardi is de exclusieve AGA importeur in Nederland en werkt samen met 2 AGA specialisten (D’Verte en AST Service) voor het leveren, installeren maar ook onderhouden van AGA fornuizen. Beide bedrijven zijn getraind door AGA Engeland en hebben vele jaren ervaring met AGA.
  4. Nadat alle gegevens vanuit punt 1 bekend zijn bij ons als importeur zal de contactpersoon door AST service of D’Verte(AGA specialist) worden gebeld om een afspraak te maken voor de levering en plaatsing. In sommige gevallen, afhankelijk van het gekozen fornuis, maakt de AGA specialist eerst een afspraak voor een huisbezoek (homesurvey) voorafgaand aan de levering. Indien er sprake is van een homesurvey zal in sommige gevallen de leverings- en installatiedatum pas na de homesurvey worden gepland. Dit is afhankelijk van de situatie.
  5. Tijdens een Homesurvey zal de AGA specialist de locatie beoordelen op bereikbaarheid en u voorlichten over de te nemen voorbereidingen zoals eventuele electra en gas aansluitpunten. U zult hiervan een rapport ontvangen om onduidelijkheden te voorkomen. Daarnaast zal de AGA specialist bekijken of het door u gekozen model vanuit technisch perspectief te installeren is. Indien blijkt dat extra materiaal ingehuurd moet worden voor de plaatsing dan neemt DeNardi of de AGA specialist contact op met de contactpersoon.
  6. Het is de verantwoordelijkheid van de contactpersoon dat alle voorbereidingen conform de homesurvey zijn gedaan voordat de AGA specialist het fornuis komt installeren.
  7. De AGA specialist zal het fornuis op de door de contactpersoon aangegeven plek plaatsen, op hoogte stellen, installeren en aansluiten. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen en het fornuis wordt uiteraard getest. Indien de contactpersoon of uiteindelijke gebruiker aanwezig is zal het fornuis ook worden toegelicht. Daarnaast zal de AGA specialist foto’s maken van het fornuis zoals deze geplaatst is.

Vanaf nu kunt u gebruik maken van het AGA fornuis. Veel kookplezier gewenst!