&noscript=1 />
Viking

Viking

Viking

Viking introduceerde ongeveer 20 jaar geleden met het ontwerp van haar eerste vrijstaande fornuis een nieuwe standaard. Professionele apparatuur, geschikt gemaakt voor thuisgebruik. In de tussentijd is het assortiment Viking producten uitgebreid met koelkasten, barbecues, kookplaten, producten, wijnkasten en nog meer.

Daarmee biedt Viking u als veeleisende amateur kok het beste op kookgebeid. Een zorgvuldig op elkaar afgestemde lijn van producten voor mensen die niet alleen houden van koken, maar daarin het hoogste willen bereiken. Een niveau dat zich met de professionele keukentop kan meten.

Viking
Aflopend sorteren
per pagina

5 Product(en)

Aflopend sorteren
per pagina

5 Product(en)

Viking is de professionele fornuis partner in uw keuken!

In de afgelopen 30 jaar is Viking synoniem geworden voor de levensgenieter, door professioneel vormgegeven en aanbevolen fornuizen te ontwikkelen voor elke keuken. Viking brengt opnieuw een revolutie teweeg in ultrapremium-apparaten door bewezen technologie en innovatieve functies in Viking-apparaten voor uw keuken op te nemen.

Viking fornuizen zijn echte iconen, de stijl en kracht die professionele prestaties in uw keuken brengen. In de loop der jaren zijn er nogal wat upgrades doorgevoerd, maar dit zijn nog steeds de reeksen die mensen zien als ze dromen van een professionele keuken met een fantastisch fornuis. Verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen,  met inductie of gasbranders,  voor elke keuken wel iets ... het is gewoon een kwestie van waar je van droomt!

De collectie Viking fornuizen bestaat uit de 3, 5 en 7 serie, welke in verschillende breedtes te verkrijgen zijn.

Ook kent Viking een fantastisch Outdoor programma. De Viking Grills & BBQ’s bieden superieur koken voor uw outdoor kookavontuur, of u nu naast het zwembad, op het terras of ergens daar tussenin bent. Deze premium gasgrills leveren professionele prestaties voor uw echte Viking Outdoor Grill & BBQ  beleving. Een andere optie is om uw buitenruimte te veranderen in een multifunctionele kookruimte met de Viking Surface Cooking. U kunt deze elementen alleen of als aanvulling op je bijvoorbeeld uw Viking Grills gebruiken. Bereid gemakkelijk bijgerechten, sauzen en hapjes met deze serie aanvullende apparaten voor buitenshuis.