Ingrediënten
Verse aspergesPancettaAardappel rostiGeglazuurde ham met honing en mosterdKaasEieren
Methode
Doe de rosti in de bakoven om te bakken (15 minuten). (Maak er zelf een als je daar zin in hebt, maar gekocht in de winkel is net zo mooi).
Bereid de aspergestelen voor door ze af te ...
AGA makkelijke Mosselen
Als voorgerecht voor 2 of 4 personen
Ingrediënten
1 kg verse mosselen1 eetlepel olijfolie1 sjalot, fijngehakt2 teentjes knoflook, fijn geraspt75 ml droge witte wijn150 ml roomZout en versgemalen zwarte peperEen handvol verse peterselie, gehakt
Methode
Maak de mosselen s...
Wat heb je nodig?
Een stuk buikspek, met been, ongeveer 1,4 kg
6 uien, geschild en gehalveerd
1 el venkelzaad, licht geplet
1 theelepel zout
1 theelepel olijfolie
Een paar wortelgroenten, bijvoorbeeld 3 wortels, 250 g krieltjes, een of twee venkelknollen, allemaal in stukjes van 2 cm gesneden....
Ingrediënten
4 schelvisfilets
225 g zelfrijzend bakmeel
300 ml pils (indien mogelijk biologisch)
Zout en zwarte peper
Citroen partjes
8 grote, kruimige aardappelen
2 eetlepels zonnebloemolie
Voor 4 mensen
Methode
1. Snij de aardappelen in frieten. Bestrijk ze met een scheutje zonnebloemol...
Rijk en kleverig, voeg gewoon wat vanille-ijs of zacht slagroom toe om te serveren.
Hartelijk dank aan AGA-demonstratrice Naomi Hansell voor het delen van dit prachtige recept met ons.
Wat heb je nodig?
50 g boter2 theelepel cacaopoeder plus een beetje extra om te bestuiven40 g pure chocolade van...
Een heerlijk stand-by gerecht voor drukke tijden. Als je vaak iets snels wilt, zonder al te veel gedoe, verdubbel of verdrievoudig dan dit recept, doe de overtollige hoeveelheden en doe de portiegroottes in individuele diepvrieszakjes. En voila (of “he aqai” zoals ze in Mexico zeggen) instant hu...