&noscript=1 />
La Cornue

La Cornue

La Cornue

La Cornue is er voor de echte kookliefhebbers. Dit iconische Franse merk met complete handgemaakte fornuizen en keukens. Bij La Cornue is niets onmogelijk en u zult centraal staan in het mogelijkheden en opties. De fornuizen van La Cornue zijn beschikbaar in vele configuraties en u kunt kiezen uit breedtes vanaf 75 cm tot volledige geïntegreerde keukens.

U kunt kiezen uit minimaal 10 verschillende configuratie voor de bovenzijde van het fornuis, zoals een inductiekookplaat, gaspitten, coupe-de-feu, teppanyakiplaat en nog veel meer. Een La Cornue fornuis kan ook volledig elektrisch geleverd worden.

In onze showroom vindt u een groot La Cornue eiland, waar u de verschillende mogelijkheden/opties kunt zien.

Neem hieronder een kijkje bij de verschillende modellen en vraag naar de mogelijkheden!

La Cornue
Aflopend sorteren
per pagina

14 Product(en)

Aflopend sorteren
per pagina

14 Product(en)

Als lid van Entreprises du Patrimoine Vivant (Enterprises of Living Heritage) en l'Excellence Française, heeftLa Cornue de taak om de unieke kennis te behouden en door te geven van hun mensen. Bij de La Cornue fabriek zijn technologische innovaties een aanvulling aan de waarden van het vakmanschap. De innovaties vervangen de ambachtslieden echter niet, maar vullen hun talenten aan. De liefde en trots van goed werk is van onschatbare waarde.

Elk fornuis van La Cornue krijgt het originele en genummerde merk van een van de ambachtslieden, hun compagnons. Alle La Cornue fornuizen worden exclusief op bestelling gemaakt, individueel, geassembleerd door enkele medewerkers die alle nodige zorg eraan besteden om er telkens weer een uniek fornuis van te maken. Onze eindgebruikers willen een fornuis dat er prachtig uitziet en van de hoogste kwaliteit is. La Cornue houdt hier bij elke stap rekening mee: bij het kiezen van hun leveranciers, bij het maken van plaatwerk of frames, bij het afwerken van het email, bij inspectie en eindmontage. Het ambachtelijke karakter van de fabriek en hun unieke knowhow stellen hen in staat om elke ontwikkelingsuitdaging aan te gaan. Als het mooie werk is voltooid, zijn de trots en het plezier van de eindgebruikers van La Cornue de beste ambassadeurs en hun grootste beloning.

La Cornue kent een zeer uitgebreid programma van fornuizen, die elk naar eigen smaak en keuze is aan te passen. Zo kent La Cornue de Albertine, Cornufé, Chateau, Chatelet, Castel, Grand Catel en Grand Palais, als echte blikvangers in de keuken. Uiteraard in verschillende afmetingen van 75cm tot en met 180cm.  Waarbij de kookmogelijkheden bovenop in enorm veel variaties te kiezen zijn. Daarbij is het La Cornue fornuis in elke gewilde kleursamenstelling uit te voeren, niets is te gek.

Naast het brede assortiment fornuizen, is het ook mogelijk om met  La Cornue een volledige keuken samen te stellen. De meubels zijn hoofdzakelijk gemaakt van RVS elementen, aangevuld met elementen van hout die in combinatie een harmonieuze look en warm gevoel geven aan de uitstraling van de keuken. Ook hier geldt weer dat de meubels in alle gewenste kleuren zijn uit te voeren. De keukens is dus geheel customized te maken en er is kieze uit verschillende kasten, lades, deuren, opbergmogelijkheden en accessoires. In het Inspiratie Centrum van Denardi staat een uitgebreide eiland opstelling met diverse hoogwaardige elementen waarbij een goed beeld te vormen is welke mogelijkheden er zijn met La Cornue. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen.