Importeur van AGA, Falcon, Kaelo, La Cornue, Lofra, U-Line en Viking
Wat heb je nodig?
Voor de saus:
Voor de wok/roerbak gedeelte:
Porties: 4
Klop in een middelgrote kom de zoete chilisaus, ananassap, sojasaus, rijstwijnazijn en maïzena door elkaar. Zet de saus opzij.
Doe de olie in een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur. Zodra de olie heet is, voeg je de gesneden rode paprika toe. Voeg na een paar minuten de knoflook en garnalen toe terwijl je constant roert tot de garnalen roze en bijna gaar zijn, ongeveer 2 minuten.
Verplaats het mengsel naar de rand van de pan, verhoog het vuur tot middelhoog en giet de saus in het midden. Breng de saus aan de kook en kook tot hij dik is tot de dikte van siroop.
Zet het vuur laag en voeg de noedels en taugé toe en meng tot ze goed bedekt zijn met de saus. Snipper de lente-ui en strooi erover voor het serveren.