Wat heb je nodig?

INGREDIËNTEN

  • 300-400 g koolvis of kabeljauw zonder vel en graat, in 4 dikke vissticks gesneden
  • 25g gewone bloem
  • 1 ei, losgeklopt
  • 100 g panko paneermeel
  • 50g Parmezaanse Kaas
  • Tartaar saus
  • Citroenpartjes, om te serveren
  • 4 brioche hotdogbroodjes
  • Sla

1. Verwarm de oven voor op 200ºC/gasstand 7 en vet een bakplaat licht in met olie.

2. Doe de bloem gemengd met wat zout en peper in een ondiepe kom, dan het losgeklopte ei in een andere kom en het paneermeel en de parmezaan in een derde kom. Haal de vis in porties eerst door het gekruide meel, schud het overtollige bloem eraf en doop in het ei, gevolgd door het paneermeel, en leg de gecoate vissticks op een bord.

3. Leg ze op de met olie ingevette bakplaat en bak ze in 20 minuten goudbruin.

4. Serveer de fish dogs op een hotdogbroodje met sla, tartaarsaus en een partje citroen.