Wat heb je nodig?

  • 1 teen knoflook, gepeld en gehalveerd
  • 4 sneetjes knapperig brood of Ciabatta (geroosterd)
  • Tapenade van groene olijven
  • 6 rijpe pruimtomaten, ontveld en in stukjes gesneden
  • 1 oranje paprika, ontpit en in stukjes gesneden
  • Vers gemalen zwarte peper
  • 100 gram geraspte kaas
  • Olijfolie om te besprenkelen
  • Basilicumtakjes om te garneren

  • Wrijf de knoflook aan beide kanten van het geroosterde brood.
  • Smeer de tapenade royaal over elk sneetje toast
  • Bestrooi met de tomaat, peper en kaas en plaats net lang genoeg onder een hete grill om de kaas te laten smelten.
  • Leg op een serveerschaal en besprenkel lichtjes met olijfolie en garneer met takjes basilicum.

De Falcon Grill is perfect gemaakt voor deze heerlijke maaltijd!