Importeur van AGA, Falcon, Kaelo, La Cornue, Lofra, U-Line en Viking
Wat heb je nodig?
Voor 3-4 mensen
Ingrediënten
350 gram runderfilet
3 eetlepels sesamolie
150 g oesterzwammen
1 rode chilipeper, fijn gesneden
25-30 g sesamzaadjes
1 bosje lente-uitjes, diagonaal gesneden
Pot oestersaus
Pakje noedels van 250 gram, gekookt
Methode
1. Snij de ossenhaas in reepjes.
2. Verhit een AGA-wok op de kookplaat of kookplaat op kookstand en voeg de sesamolie toe.
3. Als het warm is, leg je de reepjes rundvlees en roerbak ze bruin, ongeveer 2-3 minuten, en voeg dan de champignons en de chili toe. Roerbak nog een minuut.
4. Voeg de sesamzaadjes toe en vervolgens de lente-uitjes, kook nog een minuut.
5. Roer de oestersaus erdoor, voeg als het heet is de gekookte noedels toe en roer door elkaar.
Serveer in één keer.
Meer recepten en andere AGA nieuws ontvangen? Klik hier!