Wat heb je nodig?

Ingrediënten

115 g (4 oz) pure chocolade, gesmolten

225 g zachte bruine suiker

115 g (4 oz) zachte boter

115 g roomkaas

115 g zelfrijzend bakmeel

1 el cacao

½ tl vanille-extract

3 grote eieren, losgeklopt

115 g walnoten, gehakt

115 g witte chocoladeschilfers

1. Smelt de chocolade op de bovenplaat en leg een kurken matje onder de kom om het email te beschermen.

2. Bekleed een 12-gaats diepe muffinvorm met cakevormpjes. Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar. Giet in de muffinvorm.

3. Schuif de vorm op de derde set geleiders naar beneden en bak in de hoofdoven op 180°C (350°F) gasstand 4 gedurende ongeveer 30 minuten tot het gerezen en veerkrachtig aanvoelt. Draai de vorm halverwege tijdens het koken.

Meer recepten en andere AGA nieuws ontvangen? Klik hier!