Importeur van AGA, Falcon, Kaelo, La Cornue, Lofra, U-Line en Viking
Wat heb je nodig?
Ingrediënten
115 g (4 oz) pure chocolade, gesmolten
225 g zachte bruine suiker
115 g (4 oz) zachte boter
115 g roomkaas
115 g zelfrijzend bakmeel
1 el cacao
½ tl vanille-extract
3 grote eieren, losgeklopt
115 g walnoten, gehakt
115 g witte chocoladeschilfers
1. Smelt de chocolade op de bovenplaat en leg een kurken matje onder de kom om het email te beschermen.
2. Bekleed een 12-gaats diepe muffinvorm met cakevormpjes. Doe alle overige ingrediënten in een kom en meng goed door elkaar. Giet in de muffinvorm.
3. Schuif de vorm op de derde set geleiders naar beneden en bak in de hoofdoven op 180°C (350°F) gasstand 4 gedurende ongeveer 30 minuten tot het gerezen en veerkrachtig aanvoelt. Draai de vorm halverwege tijdens het koken.
Meer recepten en andere AGA nieuws ontvangen? Klik hier!