Wat heb je nodig?

200 gram gehakt 

4 supergrote wraps of 8 normale wraps

Pizzasaus

Zwarte peper

Zout

Uienpoeder

Knoflookpoeder

Paprika poeder gerookt

Methode:

Voeg je gehakt toe aan een kom en voeg de zwarte peper, uienpoeder, knoflookpoeder, zout en paprikapoeder toe.

Mix de kruiden goed met je gehakt. Verwarm je pan op de AGA kookplaat. (Kan natuurlijk ook op traditionele niet AGA kookplaten).

Giet een beetje olie in de pan en voeg je gehaktmix toe. Bak tot alle bloedrood weg is van je gehakt. Vergeet niet genoeg te roeren zodat er geen rauwe gehakt overblijft.

Door de kruiden krijg je gehakt een mooie kleur, heerlijke geur en een lekkere kruidige smaak.

Pak je wrap en zet die op een platte oppervlak. Snij met een mes vanuit het midden naar beneden.

Verdeel over 4 vakken de pizzasaus, gehakt, gesneden ijsbergsla en de kaas. 

Als alles goed gaat ziet je wrap er uit als de afbeelding hierboven. Vouw eerst de pizzasaus kant naar de ijsbergsla kant, daarna naar de gehakt kant en tot slot naar de kaaskant. Zorg ervoor dat deze redelijk strak dicht zit. (Er kunnen wat gehakt e.d. eruit vallen, dat is niet erg.)

Zet je wrap tussen een AGA Toaster en zet deze op je AGA kookplaat. (Zonder AGA toaster kan ook).

Zet deze op de kookplaat totdat er een mooi goudbruine kleur komt. Draar dan je wrap om, zodat ook de andere kant krokant kan worden.

Haal de wrap van de kookplaat af. De kaas zou heerlijk gesmolten moeten zijn en de wrap/quesadilla zou nu krokant moeten zijn.

Klaar om op te eten, eet smakelijk! 

Meer recepten en andere AGA nieuws ontvangen? Klik hier!