Originele artikel klik hier!

Rangemaster en Falcon zijn precies hetzelfde. Rangemaster is alleen beschikbaar in Groot Brittannië. Falcon is beschikbaar in alle andere landen.

We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met de beroemde Brits-Vietnamese chef-kok, restaurateur en auteur Thuy Pham aan te kondigen. Deze samenwerking zal de kunstzinnigheid van Thuy's culinaire expertise en de uitgebreide mogelijkheden van Rangemaster's apparaten samenbrengen.

Als onderdeel van de samenwerking zal Thuy een scala aan recepten en digitale inhoud creëren om consumenten kennis te laten maken met de diverse smaken en texturen van de Vietnamese keuken. Door de precisie en flair van restaurants te combineren met het comfort van thuis koken, zal de inhoud van Thuy de culinaire ervaring verbeteren en smakelijke resultaten opleveren.

Thuy's lang gekoesterde ambitie om haar droomkeuken thuis te ontwerpen, kwam tot uiting tijdens een omvangrijk renovatieproject, waar ze zich natuurlijk tot Rangemaster wendde voor haar kookbehoeften. Door apparaten te kiezen zoals het Leckford Deluxe 110 cm dual-fuel fornuis, DXD koel-vriescombinatie en GEO Intense 4-in-1 kraan, zal Thuy's nieuwe keuken dienen als een hub voor het ontwikkelen van recepten, het creëren van foodie-inhoud en een locatie om te filmen.

Thuy, de auteur van The Little Viet Kitchen en Vietnamese Made Easy, merkte op:
“De keuken wordt vaak het hart van het huis genoemd en het is een droom die uitkomt om een ​​ruimte te creëren die niet alleen deze rol vervult, maar ook mijn toevluchtsoord wordt terwijl ik omringd ben door dierbaren. Samenwerken met Rangemaster is de kers op de taart. Ik sta te popelen om te demonstreren hoe je voedsel van restaurantkwaliteit kunt bereiden in het comfort van je eigen keuken, en hoe je het volledige potentieel van hun fornuis kunt benutten.