Overal binnen handbereik

Kaelo staat voor gemak, luxe en gezelligheid. De geïntegreerde wijnkoeler houdt uw fles wijn perfect droog, op temperatuur en binnen handbereik. Nooit meer hoeft u weg te lopen bij een gesprek om drinken in te schenken en kunt u zich richten op uw gezelschap en het creëren van fijne momenten. De Kaelo wijnkoeler is onder andere ideaal voor in de keuken, bar, woonkamer of zelfs badkamer.

De ideale toevoeging

Kaelo zorgt ervoor dat uw fles wijn (frisdank, water of karaf) perfect op temperatuur blijft nadat deze geopend wordt. Omdat Kaelo gebruikt maakt van een gepatenteerd en droog koelsysteem wordt u fles niet nat en blijft het etiket dus mooi. De Kaelo wijnkoeler is in elk vlak oppervlak in te bouwen en een ideale toevoeging bij uw wijnklimaatkast.

27 verschillende LED kleuren

Kaelo is ontworpen om ingebouwd te worden en het enige wat u ziet is de ring aan de bovenkant. Deze zogenoemde 'crown' kan worden geleverd in verschillende kleuren. De Crown is tevens de bediening voor de Kaelo. Een simpele aanraking activeert de Kaelo en door de crown meerdere keren aan te raken kunt u kiezen uit één van de 27 LED kleuren.