Ontdek de verfijning van koken met de Limited Edition Falcon Elise 110 in Noorse Lei met een adembenemende Antiek Messing afwerking en glinsterende chroomaccenten. Dit fornuis wordt liefkozend de 'French Collection' genoemd vanwege zijn sierlijke knoppen en elegante design, en het is meer dan alleen een fornuis - het is een statement.

Het hart van de Falcon Elise 110 is zijn indrukwekkende programma aan ovens. Met een programmeerbare multifunctionele oven aan de linkerkant en een heteluchtoven aan de rechterkant biedt dit fornuis ongeëvenaarde veelzijdigheid. De multifunctionele oven biedt maar liefst 7 verschillende functies, waaronder bovenwarmte, onderwarmte, heteluchtstand en gratineren. Hiermee tover je moeiteloos de meest culinaire hoogstandjes op tafel.

De inductiekookplaat van de Falcon Elise 110 is een meesterwerk op zichzelf. Met 5 kookzones, elk voorzien van een powerboost functie, automatische standen op 40, 70 en 94 graden en een automatische opwarmfunctie, biedt deze kookplaat ongeëvenaarde prestaties en precisie. De inductie-platen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en reageren direct en nauwkeurig, waardoor je de volledige controle hebt over je kookproces.

Als je op zoek bent naar een fornuis dat niet alleen uitblinkt in prestaties maar ook een prachtig middelpunt in je keuken vormt, dan is de Falcon Elise 110 Limited Edition een absolute must-have. Ervaar de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit, en laat je culinaire creativiteit de vrije loop met dit meesterwerk. Ontdek meer en laat je betoveren door de Falcon Elise 110.