We zijn verheugd om de lancering van de Raspberry AGA aan te kondigen.

Deze nieuwe kleur is verkrijgbaar voor alle elektrische AGA-modellen, variërend van 60 cm tot 210 cm en is perfect om een vleugje kleur aan de keuken toe te voegen.

Het is een levendige kleur die zich op de grens van roze en rood bevindt. Raspberry ziet er geweldig uit naast wit, lichte natuurlijke houtsoorten, grijstinten, of zelfs met een gedurfd contrast.

Raspberry doet denken aan zomerfruit, macarons en heerlijke sorbets. Het is opbeurend en modern en maakt een krachtig stijlstatement.

Gedurfde kleuren zijn momenteel helemaal in de mode, en hoewel Raspberry trendy is, zal het ook de tand des tijds doorstaan en is het veelzijdig genoeg om goed te passen bij tal van andere kleuren. Dit betekent dat als er een verandering in muurkleur of kasten wordt aangebracht, de AGA er nog steeds geweldig uitziet en perfect in het ontwerp past.

De nieuwe Raspberry-kleur zal aantrekkelijk zijn voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een fornuis dat een prachtige designverklaring maakt, terwijl het ook alle voordelen biedt van koken met stralingswarmte.