Nieuws

Meest innovatieve merk van 2015

Falcon wint kwaliteitsaward: beste fornuis van het jaar

Zeer recent heeft Falcon een belangrijke internationale kwaliteit en innovatie award gewonnen. De internationale jury van de Plus X Award heeft Falcon deze belangrijke internationale prijs toegekend. De Plus X Award is de grootste innovatie prijs die er te winnen is op het gebied van technologie en lifestyle. Falcon heeft de prijs in Duitsland ontvangen, omdat haar producten door een vakjury worden gezien als kwalitatief, vernieuwend, innovatief en technologisch, modern design en het gebruiksgemak. Falcon is trots met deze internationale erkenning.

De Plus X Award

Het is de werelds grootste innovatie award voor technologie, sport en lifestyle. De jury van de award bestaat uit internationale en onafhankelijke rechters uit 27 industrie


Falcon introduceert Elise 90cm

Falcon, de baanbrekende Britse fornuisproducent, breidt de productlijn Elise met een 90

centimeter fornuis uit. De Elise fornuizen vallen onder een van de populaire fornuizen van Falcon. Naast de 90cm variant was de Elise al verkrijgbaar in een 100 en 110cm fornuis. De Elise 90cm van Falcon is verkrijgbaar in een reeks onweerstaanbare kleuren, zoals gloss black, cream, stainless steel, orange en china blue.

Oven met zeven functies

De Elise 90cm heeft twee ovens: een hetelucht oven en een multifunctionele oven. Nooit meer de handen verbranden aan de oven? Een van de zeven functies van de multifunctionele oven is de Handyrack. Deze zit bevestigd aan de ovendeur en draait bij het openen van de ovendeur automatisch uit de oven. Gegarandeerd veilig vlees in de oven braden. Daarnaast heeft de multifunctionele oven onder andere een grillplaat, Teppan-Yaki bakplaat en Rapid Response functie.

Chique ontwerp

Het design van de Elise heeft Franse flair en een aantal belangrijke kenmerken. De draaiknoppen van het fornuis zijn aluminium afgewerkt en ontworpen in kruisvormige knoppen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast heeft het fornuis een opvallende aluminium afwerking, licht afgewerkte portiergrepen en zwaargewichte deuren. De Elise is zo ontworpen dat het fornuis eenvoudig en snel te besturen is. Het fornuis is verkrijgbaar in inductie en gasuitvoering.

Het fornuis Elise

De serie Elise is in 2010 gelanceerd met de Elise 100 en Elise 110. Sindsdien is het fornuis een populaire keuze voor culinaire thuiskoks. Het 90cm brede fornuis zorgt ervoor dat nieuwe keukens en keukenrenovaties ook kunnen profiteren van de unieke styling en superieure kookprestaties van de Elise.

Over Falcon

Falcon is


Nieuwe frisse AGA kleuren

AGA City60, Total Control en Dual Control verkrijgbaar in kleuren pink en lemon?

Fans van AGA kunnen hun hart ophalen. Met het lenteweer in aantocht komt de introductie van de frisse kleuren pink en lemon precies op het juiste moment. Het in 1922 uitgevonden fornuis staat tegenwoordig allang niet meer bekend voor country living op een groot landgoed. Iedereen kan hedendaags de gelukkige bezitter van een hippe AGA zijn. Zelfs Jonnie Boer en Jamie Oliver koken thuis op een AGA. Een fornuis wat staat voor eigentijds koken met sfeer.

Een model voor iedere levensstijl

Een pink en lemon AGA is er voor iedereen. Hoe groot (of klein) de keuken ook is, er is altijd een passende AGA. De kleinste AGA


AGA introduceert Masterchef 90cm

De Rolls-Royce onder de fornuizen, AGA, komt met het een na het andere nieuwe fornuis op de markt. Het nieuwste model, de Masterchef XL 90, is slechts 90 centimeter breed en is door de gangbare breedtemaat gemakkelijk in een keuken te plaatsen. Het fornuis heeft alle eigenschappen van een grotere AGA, zoals je dat van AGA kunt verwachten. Het fornuis is leverbaar in vijf eigentijdse kleuren: cream, pewter, pearl ashes, gloss black en cranberry. De Masterchef XL was naast de 90 cm variant al verkrijgbaar in een 110 cm variant.

State of the art

De nieuwste AGA is een technisch hoogstandje. Afhankelijk van een gas- of inductiefornuis heeft het vijf gaspitten of kookplaten. Daarnaast heeft het een multifunctionele oven, een heteluchtoven en een aparte grill. De multifunctionele oven heeft een inhoud van 73 liter en de heteluchtoven heeft een inhoud van 67 liter waar bijvoorbeeld vier kippen tegelijk in kunnen.

Naast bakken en braden kan men de ovens gebruiken voor het ontdooien van voedsel en tal van ovenactiviteiten. De multifunctionele oven heeft een


Special edition AGA City 60

Transport for Londen (TfL) en AGA bundelen hun krachten. Om het designwerk van Douglas Scott te eren, lanceert AGA de speciaal voor hem ontworpen AGA City60 met TfL-logo. In Engeland stond Douglas Scott (1913-1990) als iconische industri


Falcon lanceert nieuw Nexus fornuis

Falcon, Engelse fabrikant van vrijstaande fornuizen sinds 1830, presenteert met trots haar nieuwste fornuis: de Nexus. Deze jongste telg uit de Falcon familie wijkt qua stijl veel af van de klassieke Engelse stijl. Op het menu: strakke lijnen, een eigentijds design en grote draaiknoppen die het bedieningspaneel verfraaien. Bovendien is dit fornuis beschikbaar in de elegante kleur Noorse lei


Neem contact met ons op