La Cornue Flamberge

De La Cornue Flamberge is een veelzijdige blikvanger in uw keuken. De Flamberge is leverbaar in 20 verschillende kleuren en 12 verschillende afwerkingen. U heeft dus de keuze uit een klassieke of juist moderne uitvoering. Service kent bij La Cornue geen grenzen en alle andere kleuren zijn op verzoek ook mogelijk. Daarnaast kunt u uw eigen naam op het logo van La Cornue laten graveren.

De Flamberge wordt standaard geleverd met verschillende spiezen voor zowel vlees, vis en groenten. De ovenschaal onder het spit kan gebruikt worden om groenten te verwarmen en mogelijk de sappen uit het vlees op te vangen.

Door zijn vormgeving en materialen verwarmt de La Cornue Flamberge elk gerecht egaal. De warmte wordt perfect verdeeld zodat u niks minder dan het perfecte resultaat mag verwachten. De Flamberge kan worden ingebouwd of worden geleverd in een emaille behuizing.

Daarnaast heeft La Cornue ook een speciale kast beschikbaar in eiken of walnoot hout en een speciaal ‘slagersblok’. De Flamberge is dus niet alleen dé blikvanger van uw keuken maar ook een echte toevoeging in uw opties bij het koken.

Meer informatie
Laat adviesprijs zien Nee
Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.