AGA for Life

Een tijdloos icoon. Volledig elektrisch met de nieuwste technieken

Ontdek ons aanbod

Een droom die uitkomt

Kies je perfecte AGA

Al meer dan 100 jaar biedt AGA puur kookgenot. Voor vele mensen is een AGA fornuis een droom die uit komt. En dat heeft niet alleen met het uitelijk te maken. De kracht van een AGA zit hem in de manier van koken. koken met gietijzeren ovens brengt je terug naar de pure basis van koken. Je zult verbaasd zijn over het gemak, de snelheid maar bovenal over het behoud van de pure smaak van de groenten en andere ingredienten. Gun jezelf het beste!

Lees meer over de modellen

Uniek

Koken met gietijzer

Waarom is koken met gietijzer zo bijzonder? Omdat de warmte in het gietijzer je gerecht gelijkmatig en geleidelijk verwarmt. Omdat het geen geforceerde warmte is blijft de pure smaak van alle groenten beter behouden. Daarnaast kun je met gietijzer alles bereiden en behoort zelfs stomen, sudderen of grillen tot de mogelijkheden.

Lees meer

A friend...

...for life

Als je graag in de keuken bent zul je zien dat een AGA dit gevoel alleen maar verstrekt. Als de AGA aan staat (24/7 of alleen bij het koken) straalt de AGA letterlijk en figuurlijk een heerlijke warmte uit in de keuken. Je wilt er het liefste heel de dag tegen aan staan. Het is dan ook niet voor niks dat bijzondere familie momenten, belangrijke gesprekken of leuke mededelingen vaak gedaan worden bij de AGA. Een AGA is veel meer dan alleen een fornuis en is eigenlijk een onderdeel van het gezinsleven. Lees hier meer over de geschiedenis van AGA.

Lees meer

Volledige elektrisch

Aan bij gebruik

''Een AGA staat heel de dag aan''. Voor het merendeel van de collectie is dit niet waar. De meeste modellen staan alleen aan als je gaat koken zoals je gewend bent. Er zijn nog wel modellen ontworpen om heel de dag aan te staan.

''Een AGA fornuis is een gas fornuis''. Ook dit is niet waar. De volledige collectie van AGA is elektrisch en past perfect in de huidige tijdsgeest. Denk ook eens aan een combinatie van AGA met zonnepanelen zodat u de energie die u opwekt ook zelf gebruikt.

Klik hier voor de AGA modellen

Krachtig in eenvoud

Koken op een AGA

Koken op een AGA is een feestje. Het is niet voor niks dat er verschillende AGA kookclubs zijn van mensen die gerechten en ervaringen delen.

Ook online is er bijzonder veel te vinden over het koken op een AGA. Fysiek een kookdemo bijwonen kan natuurlijk ook.

Lees meer

Duurzaamheid

Waarom een AGA een duurzame keuze is

Sinds het allereerste model wordt elke AGA al grotendeels uit gerecyclede materialen gemaakt (tegenwoordig 70%). Daarnaast gaat het gietijzeren fornuis een leven mee en is het volledig elektrisch. Door vele investeringen heeft AGA 33% minder CO2 uigestoten tijden het productie proces in 2023 in vergelijking met een jaar eerder.

Lees meer

Ervaar zelf een AGA

Een AGA staat voor geluk, kookplezier en familie. Om dit gevoel het beste te ervaren kun je het beste één van de vele kookdemonstraties volgen. Ze zeggen in Engeland niet voor niets ''The proof is in the pudding''

Dealers en kookdemonstraties
 • Wij helpen graag

  Eerlijk advies is essentieel voor een goede keuze.

  AGA heeft een breed aanbod aan fornuizen. Voor elk type huishouden, type chef of leefstijl is er een AGA die perfect past. In ons experience centrum in Barendrecht hebben we de volledige collectie staan. Maak een afspraak samen kunnen kijken naar uw perfecte AGA

 • Advies nodig? Contacteer ons!

  Mail ons: info@denardi.nl
 • Nieuwsgierig? Kom langs!

  Plan een afspraak