AGA overzicht modellen

Welke past bij jou?

AGA ERA

De AGA ERA is het nieuwste model uit de collectie. De voorkant is van glas en door een combinatie van gietijzeren ovens en een hetelucht oven is dit fornuis bijzonder veelzijdig. Dit fornuis combineert de mogelijkheid tot koken met gietijzer met een normale hetelucht oven en inductiezones. Een AGA voor de veeleisende consument.

Lees meer over de AGA ERA

AGA eR7

Gebasseerd op dé originele AGA maar dan ontworpen om niet altijd aan te staan. De ovens en platen zijn bij dit model allemaal afzonderlijk bedienbaar en tevens voor de programmeren. Dit model is perfect voor consumenten die alle voordelen van een klassieke AGA willen zonder de constante warmte afgifte.

Lees meer over de AGA eR7

AGA R7

Dit is het huidige model van de 'originele' AGA zoals ontworpen in 1922 maar dan volledig elektrisch. Dit model is, net als vroeger, ontworpen om altijd aan te staan. De fijne warmte die deze AGA letterlijk en figuurlijk uitstraalt maakt van de keuken de gezeligste ruimte in huis.

Lees meer over de AGA R7

AGA eR3

Met dit model combineert AGA koken met gietijzeren ovens met inductie. De gietijzeren ovens en de AGA kookplaat staan alleen aan bij gebruik. Vanaf 90cm breedte wordt dit model standaard geleverd met een inductiezone en garingsoven. Dit model is perfect voor de moderne consument die ook gebruik wilt maken van de voordelen van koken met gietijzer.

Lees meer over de AGA eR3

AGA R3

De AGA R3 is, net zoals de R7, ontworpen om altijd aan te staan. Dit model kan echter ook op een 'E-Setting' worden gezet om energie te besparenen en heeft een krachtige infrarood grill. Dit model is bijzonder flexibel en heeft de klassieke AGA looks maar moderne techniek.

Lees meer over de AGA R3

AGA Masterchef Deluxe

AGA biedt naast de 'gietijzeren fornuizen' ook de Masterchef Deluxe. Dit fornuis biedt tal van mogelijkheden en heeft o.a. een multifunctionele oven, heteluchtoven en grill. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende breedtes en gas of inductie.

Lees hier

AGA Module

Dit model heeft een gietijzeren buitenkant en kan los of geintegreerd naast een ander gietijzer model worden geplaatst. Achter de deurtjes vinden we echter een 'reguliere' hetelucht oven en sudderoven. Dit model is perfect voor iedereen die 'in love' is met de looks van een AGA maar toch liever met een hetelucht oven kookt. Of als aanvulling naast een gietijzeren AGA.

Klik hier

AGA staat voor familiegevoel ‘to the max’ in een eeuwenoude traditie van warmte en culinaire finesse.

Ervaar zelf een AGA

Een AGA staat voor geluk, kookplezier en familie. Om dit gevoel het beste te ervaren kun je het beste één van de vele kookdemonstraties volgen. Ze zeggen in Engeland niet voor niets ''The proof is in the pudding''

Dealers en kookdemonstraties
 • Wij helpen graag

  Eerlijk advies is essentieel voor een goede keuze.

  AGA heeft een breed aanbod aan fornuizen. Voor elk type huishouden, type chef of leefstijl is er een AGA die perfect past. In ons experience centrum in Barendrecht hebben we de volledige collectie staan. Maak een afspraak samen kunnen kijken naar uw perfecte AGA

 • Advies nodig? Contacteer ons!

  Mail ons: info@denardi.nl
 • Nieuwsgierig? Kom langs!

  Plan een afspraak