Viking

Robuuste Amerikaanse keukenapparatuur

Viking

Viking brengt de prestaties van professionele keukenapparatuur naar je huis. Onze producten combineren robuuste constructie, geavanceerde technologie en tijdloos design om de ultieme kookervaring te creëren.

Of je nu een gepassioneerde thuiskok bent of een culinaire professional, Viking apparatuur stelt je in staat om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Van krachtige fornuizen en ovens tot geavanceerde koelkasten en vaatwassers - elk Viking product is ontworpen om jarenlang betrouwbare prestaties te leveren.

Nieuwe collectie

Viking levert momenteel geen producten aan de Europese markt. Ze werken aan een geheel nieuwe collectie en we verwachten deze vanaf 2025 aan te kunnen bieden. Hou ons website in de gaten!

Service

Mocht er onverhoopt wat aan de hand zijn met je Viking apparatuur dan bieden wij een landelijk netwerk van ervaren Viking monteurs. Wil je een afspraak maken voor een reparatie of servicebeurt dan kun je via onderstaande link het serviceformulier invullen.

Onderdelen

Wil je zelf onderdelen vervangen van je Viking apparatuur? In onze webshop hebben we een selectie van onderdelen welke je eenvoudig kunt bestellen.