La Cornue Cornufe

De La Cornue Cornufé is een conventioneel Frans fornuis van 110cm met meerdere ovens en beschikbaar met gas of inductie.

De Cornufé heeft aan de linkerkant een multifunctionele oven met 7 standen (denk hierbij aan bovenwarmte, onderwarmte, hetelucht, etc.) om je gerechten op de best mogelijke manier te bereiden. Aan de rechterkant heeft de La Cornue Cornufé een hetelucht oven. Over de gehele breedte van het fornuis zit een lade, uitermate geschikt voor het opbergen van kookgerei.

De La Cornue Cornufe is beschikbaar met een 5-zone inductie kookplaat of met 5 kookbranders inclusief een wokbrander. De La Cornue Cornufe is leverbaar in Shiny black, Mat black, RVS, Pure white, Antique white, Paris blue en Dark navy blue. Voor de afwerking kan worden gekozen tussen Chroom, Messing of koper.

*update 2019: de La Cornue Cornufé is nu ook beschikbaar in de overige 32 La Cornue kleuren en kan ook gemaakt worden in elke gewenste kleur.

Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.