AGA Masterchef Deluxe

AGA Masterchef Deluxe ZwartMasterchef Deluxe CranberryMasterchef Deluxe grillplaatAGA Masterchef Deluxe inductieMasterchef Deluxe knoppen

Nu beschikbaar, de AGA Masterchef Deluxe! De AGA Masterchef Deluxe heeft een vertrouwd uiterlijk vol met nieuwe innovaties. 

De inductie uitvoering van de AGA Masterchef Deluxe heeft een vernieuwde inductiekookplaat met 5-zones inclusief bridgezone. Met deze functie is het mogelijk om de 2 linker zones aan elkaar te koppelen tot één grote kookzone. Deze modellen worden geleverd inclusief grillplaat, geschikt voor de bridgezone. De AGA Masterchef Deluxe gas heeft vernieuwde branders, waarbij de 5kW wokbrander het meest in het oog springt.

Alle nieuwe modellen van de Masterchef Deluxe hebben een vlees thermometer in de multifunctionele oven om de binnen temperatuur te meten van uw vlees of gerecht. Ook zijn de bedieningsknoppen geheel vernieuwd, zijn er extra telescopische geleiders en is de AGA handrail verbeterd. De AGA Masterchef Deluxe is ook geschikt voor de additionele verhoogplint om het fornuis tot 96cm te verhogen.

Beschikbare kleuren: Zwart, Pewter, Cranberry, Cream, Pearl Ashes
Beschikbare modellen:
AGA Masterchef Deluxe 90
AGA Masterchef Deluxe 110