&noscript=1 />

Viking 122cm 6 branders & griddle

Bel direct met onze product expert: 0180 647 000

Bekijk onze verkooppunten: Klik hier

Bekijk de Viking product brochure: Klik hier

Viking 122cm 6 branders & griddle

120 CM BREED | Gas | Modern | 2 OVENS

Het typische Amerikaanse Viking staat bekend om zijn robuuste en krachtige uitstraling. De 48 inch uitvoering heeft 6 branders met een bijzonder groot bereik en een grillplaat. Op elke brander kunt u sudderen maar ook zeer hoge temperaturen bereiken. De gasovens zijn bijzonder snel op temperatuur en zorgen ervoor dat smaken sappen beter behouden blijven tijdens het bakken. Daarnaast is de linker oven uitgerust met een krachtige gas-grill (tot 600 graden) u in staat stelt professioneel te grillen.

Wij zijn in afwachting van de nieuwe serie Viking fornuizen. De huidge 'oude' serie is helaas niet meer verkrijgbaar!

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie
Kookplaat Gas
Stijl Modern
Breedte (cm) 120
Aantal ovens 2
Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.
Upsell Producten