Kaelo

Perfectie, tot de laatste druppel

Moët & Chandon: ''A great innovation''

Onmisbaar

Als je het hebt ervaren

Overbodige luxe? Alles behalve! Een Kaelo (wijn)koeler past perfect bij vele momenten. 's Morgens rond de ontbijt tafel met het gezin, in de middag voor een karaf water met wat verfrissende limoen maar bovenal 's avonds als je met gezelschap rond de eettafel staat.

Verschillende ruimtes...

De keuken

Een Kaelo past bij uitstek in je keuken. We zien dat steeds meer keukens worden ontworpen met als gedachte dat de keuken het centrale punt van het huis is. Niet voor niets dat eilandkeukens met en zonder zitgedeelte zo populair zijn. Koken wordt steeds meer een sociale activiteit en doordat mensen steeds bewuster eten wordt de keuken ook belangrijker. Het design van Kaelo verrijkt niet alleen je keuken ontwerp maar zorgt er ook voor dat je nog liever in de keuken vertoeft.

vertel eens...

Hoe werkt het?

Een Kaelo houdt je drinken perfect op temperatuur. Zet je er een fles witte wijn in van 5° graden, dan blijft deze ook 5°. De wereldwijd gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat je een soort 'koude jas' rondom de fles creëert. Nooit meer een nat etiket, druppelende fles of, het allerbelangrijkste, een fles op een verkeerde temperatuur.

The devil...

...is in the details

Als echte wijnliefhebber kies je heel bewust voor een bepaalde druif, regio of jaar bij een maaltijd of bijzonder moment. De fles wijn is perfect op temperatuur als je deze uit de wijnklimaatkast haalt en de eerste slok is perfect. Maar dan het duivels dilemma: zet je de fles wijn terug in de koelkast of in een bak met ijswater waarbij in beide gevallen de temperatuur verandert? Zet de fles wijn in een Kaelo en deze blijft op exact dezelfde temperatuur als toen je hem opende. Van het eerste glas tot het laatste, van de eerste slok tot de laatste druppel. Kaelo zorgt voor een perfecte temperatuur.

Kaelo of Kaelo plus

Welke past bij jou?

Beide modellen zorgen dat je fles op de perfecte temperatuur blijft tussen de 5° en 12° graden. Kies je voor de Kaelo plus dan krijg je er een extra 'rode wijn' functie bij. Deze functie zorgt er juist voor de temperatuur tussen de 12° en 18° blijft. Een extra warme dag?

Of de fles toch niet op de juiste temperatuur uit de wijnklimaatkast gehaald? De boost mode op de Kaelo plus zorgt ervoor dat je fles binnen 30 minuten 3° extra afkoelt.

Kleurtjes...

Crown.

Er zijn maar liefst vijf verschillende kleuren beschikbaar als Crown. Uiteraard kun je kiezen voor een geborsteld of gepolijst RVS-ontwerp maar denk ook aan een wat meer uitgesproken messing, gun metal of zwart ontwerp. Kun je niet kiezen? Geen zorgen! De Crown zit met een magneet vast op de Kaelo koelunit en kan eenvoudig gewisseld worden.

Stemming

What's your colour?

De naam Kaelo vindt zijn oorsprong door de woorden 'Kaizen' (japans voor continue verbetering) en 'Halo' (lichtverschijnsel) te combineren. Vanaf het begin is licht dus een belangrijk onderdeel geweest van het design. Wist je dat kleur een belangrijke invloed heeft op je gemoedstoestand en de sfeer? De oplichtende ring bij gebruik van Kaelo kan worden ingesteld in 27 verschillende kleuren. Feeling funky? Zet de Kaelo in party mode en hij verandert zelf van kleur.

Simpele

Bediening

Geen knoppen, afstandsbediening of andere elementen die het chique design verstoren. Je bedient de Kaelo door het aanraken van de 'Crown'. Met een simpele tik op de Crown zet je de Kaelo aan. Kleurtje wisselen? Tik 2 keer op de Crown. Mode wisselen? Houd de Crown 4 seconde vast.

design keuzes

Opbouw, flat of onder?

Je kunt kiezen uit drie verschillende manier en om de Kaelo koeler in te bouwen. Je kunt kiezen voor de 'opbouw' waarbij de Crown iets boven het aanrecht uitkomt. Een tweede optie is om de Crown te laten verzinken in het aanrechtblad. Dit noemen we een 'flat' inbouw. De derde optie is om de Kaelo onder het blad te monteren waardoor je geen Crown ziet. Je zou het gat in het aanrechtblad kunnen afdekken indien je de Kaelo niet gebruikt.

Onze merken