&noscript=1 />

Falcon Inbouw 90

Bel direct met onze product expert: 0180 647 000

Bekijk onze verkooppunten: Klik hier

Falcon Inbouw 90

De Falcon inbouw afzuigkap is perfect voor een op maat gemaakte schouw. De inbouw afzuigkap kan gebruikt worden voor elk type Falcon en heeft een hoge maximale luchtcapaciteit. De kap is voorzien van 2 halogeen spots en is gemaakt van RVS.

De kap is 92 cm breed en daardoor perfect om in te bouwen in een schouw van 90cm of 100cm breed. Deze inbouw afzuigkap van Falcon is geschikt voor recirculatie (additioneel filters beschikbaar).

Meer informatie
Adviesprijs 1.850,00
Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.
Upsell Producten