&noscript=1 />

Falcon Kitchener 90 Gas Zwart - voorraad uitverkoop 

 

Prijs: € 1500,- inclusief BTW

Standaard: ophalen in Barendrecht (gratis)

Additioneel: € 100,- bezorgkosten (incl. BTW) installatie niet mogelijk

Wegens een te hoge voorraad positie bieden wij de Falcon Kitchener tegen gereduceerd tarief aan.

De Falcon Kitchener werd voor het eerste gebouwd in 1830 in het Engelse Royal Leamington Spa. Vanaf het begin is dit een populair model geweest in het Falcon assortiment en het fornuis wordt nog steeds volledig in het Engelse dorpje gebouwd.

Krachtige heteluchtovens

De Falcon Kitchener is uitgerust met 2 heteluchtovens (waarvan 1 programmeerbaar) met een temperatuurbereik tussen de 80 en 230 graden. Door de ventilator wordt de warme lucht gelijkmatig in de oven verspreid voor gelijkmatige bakresultaten.

+ 3.5kW Wokbrander

+ Landelijk design

+ Hoogstaande afwerking

De Falcon Kitchener heeft 5 gaspitten inclusief een meervoudige-ring wokbrander van 3,5 kw. Het fornuis een 2 x 220V kookgroep aansluiting nodig (7.4 kW aansluitwaarde).

Link naar artikel: https://www.denardi.nl/falcon-kitchener-90-gas

Afbeelding
Afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Falcon Infusion 90 Gas Zwart - voorraad uitverkoop 

 

Prijs: € 1500,- inclusief BTW

Standaard: ophalen in Barendrecht (gratis)

Additioneel: € 100,- bezorgkosten (incl. BTW) geen installatie mogelijk

Wegens een te hoge voorraad positie bieden wij de Falcon Infusion 90 Gas tegen gereduceerd tarief aan.

De Falcon Infusion 90 Gas is zeer krachtig en kan zowel een snelle maaltijd bereiden of voor uw hele familie een uitgebreide diner verzorgen. De Falcon Infusion 90 heeft 2 heteluchtovens (waarvan 1 programmeerbaar) en geeft u de mogelijkheid 2 gerechten op verschillende temperaturen te bereiden. Omdat de lucht in de oven circuleert rondom uw gerecht krijgt u een gelijkmatige warmteverdeling.

Daarnaast is de Infusion 90 voorzien van een glide-out grill met een 2-standen rooster. De Falcon Infusion gas heeft 5 gaspitten inclusief een meervoudige-ring wokbrander van 3,5 kw. Daarnaast wordt de Infusion standaard geleverd met een teppanyaki plaat. 

+ 2 krachtige heteluchtovens

+ 3.5 kW wokbrander aan de rechterkant

+ Verhogen tot max 93 cm

De Falcon Infusion heeft 5 gaspitten inclusief een meervoudige-ring wokbrander van 3,5 kw. Het fornuis een 2 x 220V kookgroep aansluiting nodig (7.4 kW aansluitwaarde).

Link naar artikel: https://www.denardi.nl/falcon-infusion-90-gas

Afbeelding
Afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

Lofra Maxima 1-oven 90 Gas Zwart - voorraad uitverkoop 

 

Prijs: € 700,- inclusief BTW

Standaard: ophalen in Barendrecht (gratis)

Additioneel: € 100,- bezorgkosten (incl. BTW) geen installatie mogelijk

Wegens een te hoge voorraad positie bieden wij de Lofra Maxima 1-oven Zwart Gas tegen gereduceerd tarief aan.

De Lofra Maxima is een Italiaans design fornuis met veel mogelijkheden. Dit fornuis is voorzien van een triple glas deur, gas beveiliging en uiteraard ook geïntegreerde vonkontstekking. De Maxima 1-oven beschikt over een (programmeerbare) multifunctionele oven van 94 liter met in totaal 9 functies. Populaire functies zoals hetelucht stand, grillen, onderwarmte, bovenwarmte en conventioneel koken zijn allemaal mogelijk op de Lofra.

De Lofra Maxima is voorzien van uitgesproken pannendragers kenmerkend voor de robuustheid en kracht van dit fornuis. Het fornuis heeft 5 Sebaf gaspitten waarvan 1 wok brander. Dit fornuis heeft een aansluitwaarde van 2,1 kW (1 x 220V aansluiting).

Link naar product: https://www.denardi.nl/lofra-maxima-1-oven-gas

Afbeelding
Afbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

Falcon Professional FX 90 Gas Zwart - voorraad uitverkoop 

Prijs: € 2000,- inclusief BTW

Standaard: ophalen in Barendrecht (gratis)

Additioneel: € 100,- bezorgkosten (incl. BTW) installatie niet mogelijk

Wegens een te hoge voorraad positie bieden wij de Falcon Professional FX 90 Gas tegen gereduceerd tarief aan.

De Professional Plus FX is samen met de 900S het enige Falcon fornuis met 1 grote oven. Dit fornuis is dus uitermate geschikt om grote gerechten in de bereiden. De Falcon Professional Plus FX heeft een multifunctionele oven met 7 verschillende functies. De oven heeft een inhoud van 114 liter en kan worden gehalveerd door het 'Energy Saving Panel' (ESP).

Door het ESP paneel kan de oven worden 'gehalveerd' en zal enkel de rechterdeel functioneren. Het voordeel van het halveren is dat de oven sneller op temperatuur is en minder energie verbruikt. Daarnaast is het fornuis voorzien van een opberglade over de gehele breedte van het fornuis. De Falcon Professional Plus FX heeft 5 gaspitten inclusief een meervoudige-ring wokbrander van 3,5 kw. De aansluitwaarde is 3.6 kw (1 x 220V)

Link naar artikel: https://www.denardi.nl/falcon-kitchener-90-gas

Afbeelding
Afbeelding