Tweede kans fornuizen

Falcon Classic 110 gas wit

Dit Falcon fornuis is een oud showroom fornuis. Het fornuis is enkele malen gebruikt geweest en vertoond hele lichte gebruikerssporen. Het fornuis is 110cm breed en uitgerust met een hetelucht oven en conentionele oven, een opberglade en een aparte grill. Aan de bovenzijde is dit fornuis uitgerust met 5 gas-pitten en een warmhoudplaat aan de rechterzijde.

De Falcon Classic is het meest verkochte fornuis van Falcon. De uitvoering zoals dit exemplaar is helaas uit de collectie en mag dus verkocht worden.

De huidige variant van dit model heeft een consumenten adviesprijs van € 3.590,- Dit ex-showroom fornuis mag weg voor € 1.750,- (ophaalprijs!). Het fornuis wordt geleverd met 1 jaar technische garantie vanaf het moment van aanschaf.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

 

 

Falcon Classic Deluxe 90 gas pearl ashes 

Dit Falcon fornuis komt uit onze showroom. Het is nooit gebruikt geweest en is helemaal compleet. Een groter gedeelte van onze showroom is ingericht met inductie fornuizen waardoor er geen plaats meer was voor dit model.

Het fornuis heeft 1 multifunctionele oven, 1 hetelucht oven en een aparte grill. Het fornuis heeft 5-gaspitten inclusief 1 wokbrander.

Dit model is nog steeds leverbaar en heeft een consumenten adviesprijs van € 3.730.-

Wij kunnen dit ex-showroom fornuis aanbieden voor € 2.000,- (ophaalprijs!). Het fornuis wordt geleverd met 1 jaar technische garantie vanaf het moment van aanschaf.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

 

Falcon Hi-Lite 110 blauw gas 

Dit Falcon fornuis is helaas uit de collectie. Om deze reden kunnen wij dit ongebruikte showroom model ook aanbieden voor een extra scherpe prijs.

Het fornuis is uitgerust met een conventionele oven, hetelucht oven, opberglade en een aparte grill. Aan de bovenzijde heeft het fornuis 5 gas-pitten inclusief 1 wokbrander. Daarnaast is het fornuis uitgerust met een warmhoudplaat.

Dit ex-showroom fornuis mag weg voor € 1.500,- (ophaalprijs!). Het fornuis wordt geleverd met 1 jaar technische garantie vanaf het moment van aanschaf.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

Lofra Maxima 90 1-oven gas zwart 

Dit fornuis is ongebruikt en uit de doos. Helaas dus niet meer als nieuw te verkopen maar wel nog in uitstekende conditie. Dit fornuis heeft een multifunctionele oven met onder andere onderwarmte, bovenwarmte, een hetelucht stand en een grill. Aan de bovenzijde heeft het fornuis 5-gaspitten inclusief wokbrander.

Dit fornuis heeft een normale consumenten adviesprijs van € 1.280 en mag worden opgehaald voor € 800,-. Dit is inclusief 1 jaar technische garantie.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

 

Lofra Maxima 90 2-oven inductie RVS 

Dit fornuis is ongebruikt en uit de doos. De Maxima 2-oven beschikt over een (programmeerbare) multifunctionele oven van 66 liter met in totaal 9 functies. Populaire functies zoals hetelucht stand, grillen, onderwarmte, bovenwarmte en conventioneel koken zijn allemaal mogelijk op de Lofra. Daarnaast heeft de Lofra een 'kleinere' oven van 30 liter met ook verschillende functies.

Dit fornuis heeft een normale consumenten adviesprijs van € 3.050 en mag worden opgehaald voor € 1.500,-. Dit is inclusief 1 jaar technische garantie.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

Lofra Professional 2-oven gas zwart 

Dit fornuis is ongebruikt en uit de doos. De Lofra Professional 2-oven heeft een (programmeerbare) multifunctionele oven met 9 verschillende functies en met een inhoud van 66 liter. Uiteraard heeft de Professional een hetelucht stand, conventionele stand, onderwarmte stand, bovenwarmte stand en een grill functie.

Daarnaast is het fornuis uitgerust met 6 gas-branders inclusief een wokbrander. Dit fornuis wordt ook als nieuw aangeboden en heeft een consumenten adviesprijs van € 1.990,-. Wij kunnen dit fornuis aanbieden voor € 1.000,- Dit is inclusief 1 jaar technische garantie.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

Lofra Professional 1-oven gas zwart 

Dit fornuis is ongebruikt en uit de doos. De Lofra Professional 1-oven heeft een (programmeerbare) multifunctionele oven met 9 verschillende functies en met een inhoud van 94 liter. Geen gerecht te groot dus voor deze oven.

Daarnaast is het fornuis uitgerust met 6 gas-branders inclusief een wokbrander. Dit fornuis wordt ook als nieuw aangeboden en heeft een consumenten adviesprijs van € 1.650,-. Wij kunnen dit fornuis aanbieden voor € 850,-. Dit is inclusief 1 jaar technische garantie.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.