Tweede kans fornuizen

Falcon Hi-Lite 110 blauw gas 

Dit Falcon fornuis is helaas uit de collectie. Om deze reden kunnen wij dit ongebruikte showroom model ook aanbieden voor een extra scherpe prijs.

Het fornuis is uitgerust met een conventionele oven, hetelucht oven, opberglade en een aparte grill. Aan de bovenzijde heeft het fornuis 5 gas-pitten inclusief 1 wokbrander. Daarnaast is het fornuis uitgerust met een warmhoudplaat.

Dit ex-showroom fornuis mag weg voor € 1.500,- (ophaalprijs!). Het fornuis wordt geleverd met 1 jaar technische garantie vanaf het moment van aanschaf.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.

Lofra Professional 2-oven gas zwart 

Dit fornuis is ongebruikt en uit de doos. De Lofra Professional 2-oven heeft een (programmeerbare) multifunctionele oven met 9 verschillende functies en met een inhoud van 66 liter. Uiteraard heeft de Professional een hetelucht stand, conventionele stand, onderwarmte stand, bovenwarmte stand en een grill functie.

Daarnaast is het fornuis uitgerust met 6 gas-branders inclusief een wokbrander. Dit fornuis wordt ook als nieuw aangeboden en heeft een consumenten adviesprijs van € 1.990,-. Wij kunnen dit fornuis aanbieden voor € 1.000,- Dit is inclusief 1 jaar technische garantie.

Het fornuis is op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te bezichtigen.