Nieuwe showroom DeNardi

DeNardi, exclusief importeur van de premium merken AGA, Falcon, La Cornue, Lofra en Viking opent de compleet vernieuwde showroom feestelijk op 3, 4 en 5 september van 9:00 tot 21:00.

OPENING

DeNardi viert graag samen met al zijn partners de feestelijke heropening van de showroom in Barendrecht. In de nieuwe showroom is het volledige aanbod te zien en kan er uitgebreide uitleg en advies worden gegeven. DeNardi nodigt alle geïnteresseerde uit om de vernieuwde showroom te bezoeken op maandag 3, dinsdag 4 of woensdag 5 september tussen 9:00 en 21:00.

AANBOD

DeNardi bedient de Nederlandse keukenvakhandel primair met inductie en gas fornuizen en andere luxe keukenapparatuur. In de uitgebreide en compleet vernieuwde showroom kan de consument en zakelijk klant alles bekijken en uitgebreide uitleg verwachten. DeNardi helpt graag om de juiste keuzes te maken zodat de apparatuur precies aansluit bij de droomkeuken van de gebruiker.

ZAKELIJKE MARKT

DeNardi stelt de showroom beschikbaar voor zijn zakelijke partners. Wij verwelkomen graag architecten, interieur adviseurs, keukenvakzaken en meubelmakers om te adviseren welke apparatuur het beste in de keuken van hun klanten past. Wij hebben verschillende keukenopstellingen waarin de apparatuur te zien is om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden. De showroom is op werkdagen altijd open van 9:00 tot 17:00 en regelmatig ook op zaterdag.

OVER DENARDI

DeNardi is exclusief importeur van een aantal premium keukenapparatuur merken. Als importeur bedient DeNardi de Nederlandse keukenvakhandel. DeNardi is al meer dan 20 jaar een begrip in de Nederlandse keukenvakhandel. Door mee te denken met zijn partners, snelle levertijden, proactieve verkoop ondersteuning en aftersales voor haar rekening te nemen voegt DeNardi waarde toe.