De Franse keuken is wereldwijd geroemd om zijn flair en finesse. Daarnaast staat Frankrijk ook bekend om zijn stijl en het bourgondische leven. Graag vertellen wij u meer over de ‘Franse collectie’ fornuizen van DeNardi:

Falcon Elise

De Falcon Elise is geïnspireerd op het Franse leven en design. Zijn kenmerkende knoppen en uiterlijk onthullen gelijk dat dit het fornuis is voor de echte Bourgondiër. De Elise heeft een multifunctionele oven met 7! functies, een grill compartiment en een hetelucht oven. De Falcon Elise is dan ook uitermate geschikt voor het bereiden van een croque-monsieur, boeuf bourguignon of een gratin dauphinous. Uiteraard is de Falcon Elise leverbaar op gas of met een gepatenteerde I5 inductieplaat.

La Cornue

Cornufe La Cornue fornuizen en keukens vindt u overal te wereld. De iconische fornuizen worden al 110 jaar lang uitsluitend met de hand in Parijs gemaakt. Het Franse topmerk biedt naast de beroemde keukens en Chateau fornuizen ook een Cornufe fornuis. Dit echte Franse design fornuis past perfect in een landelijke maar ook in een moderne keukens. Het fornuis heeft 2 ovens met verschillende functies en kan geleverd worden op gas of met inductie.

La Cornue Flamberge

Als u echt wat speciaals wilt bent u bij La Cornue aan het goede adres. Met de La Cornue Flamberge Rotisserie kunt u vlees, vis of groenten heerlijk bereiden. De Rotisserie kan ingebouwd worden in uw keuken en wordt geleverd met diverse accessoires.