Volledig elektrisch koken met een fornuis van DeNardi? Al onze merken kunnen wij leveren met een inductieplaat.

AGA:

Alle AGA modellen zijn volledig elektrisch leverbaar. De AGA Dual Control bespaard bijna 50% energie ten opzichte van de traditionele AGA met behoud van de alom geroemde AGA kookeigenschappen. De AGA Total Control kan naar behoefte aan- en uitgeschakeld worden en ook kunnen alle ovens worden voorgeprogrammeerd.

Falcon:

Ook de gehele collectie van Falcon fornuizen kunnen wij leveren op inductie. De geavanceerde Falcon i5™ inductie techniek heeft op elke zone een automatische opwarming functie, powerboost functie, automatische 40 en 90 graden stand en uiteraard een restwarmte indicator.

Lofra:

De Lofra Maxima 1-oven en 2-oven modellen zijn leverbaar met een 5-zone inductieplaat. De krachtige inductieplaat is uiterst precies en reageert snel. Daarnaast is inductie milieubewust en zeer veilig.

La Cornue:

Het Franse topmerk heeft op alle fornuizen elektrische opties. Zowel de bekende Chateau fornuizen als de populaire Cornufe fornuizen kunnen met elektrische ovens en inductie worden geleverd. Zoals u van La Cornue gewend bent wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen en nieuwste (inductie) technieken.