AGA

AGA

Een AGA koop je voor het leven! AGA is bekend van de gietijzeren cookers, die anno 2020 ook volledig elektrisch verkrijgbaar zijn. Door de gietijzeren ovens is koken met een AGA uniek, zorgt het voor betere smaken en behoud van vitamines. 

Door de nieuwste technieken gebruikt de nieuwste generatie AGA fornuizen minimaal 50% minder energie dan de oudere modellen. Uiteraard kan een AGA cooker ook worden geleverd met een inductieplaat en in vele verschillende kleuren. AGA biedt ook conventionele fornuizen voor mensen die graag de klassieke AGA look willen combineren met de traditionele manier van koken. Bent u opzoek naar de AGA Masterchef XL? Dit model wordt sinds 2019 niet meer geproduceerd en is vervangen voor de AGA Masterchef Deluxe.

Daarnaast heeft AGA een volledige lijn met AGA Cookware, welke u hier kunt vinden. Maak een afspraak in onze AGA showroom voor meer informatie en om de gehele collectie te zien. U kunt een deel of de volledige collectie ook vinden bij één van onze AGA dealers. 

De AGA Ervaar weken zijn er weer! Klik hier voor meer informatie!

Aflopend sorteren
per pagina

1 Item

Aflopend sorteren
per pagina

1 Item