La Cornue Cornufe Gas

Bel direct met onze product expert: 0180 647 000

La Cornue Cornufe Gas

110 CM BREED | Gas | Landelijk | 2 OVENS | Adviesprijs: € 7.100,00

De La Cornue Cornufé is een conventioneel Frans fornuis van 110cm met meerdere ovens en met 5 krachtige branders.

De Cornufé heeft aan de linkerkant een multifunctionele oven met 7 standen (denk hierbij aan bovenwarmte, onderwarmte, hetelucht, etc.) om je gerechten op de best mogelijke manier te bereiden. Aan de rechterkant heeft de La Cornue Cornufé een hetelucht oven. Over de gehele breedte van het fornuis zit een lade, uitermate geschikt voor het opbergen van kookgerei.

De La Cornue Cornufe Gas heeft 5 krachtige kookbranders inclusief een wokbrander. De La Cornue Cornufe is leverbaar in Shiny black, Mat black, RVS, Pure white, Antique white, Paris blue en Dark navy blue. Voor de afwerking kan worden gekozen tussen Chroom, Messing of koper.

* De La Cornue Cornufé is ook beschikbaar in de overige 32 La Cornue kleuren en kan ook gemaakt worden in elke gewenste kleur. De getoonde prijs is een vanaf prijs..

 

Wij hebben in de showroom: La Cornue Cornufe 110 inductie Shiny Black / brushed nickel (maak een afspraak)

Meer informatie
Adviesprijs € 7.100,00
Kookplaat Gas
Stijl Landelijk
Breedte (cm) 110
Aantal ovens 2
Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.