La Cornue Chateau 180

Bel direct met onze product expert: 0180 647 000

La Cornue Chateau 180

La Cornue, een firma ruim bijna honderd jaar oud, is nog nooit zo jong geweest. La Cornue maakt exceptionele fornuizen voor de fijnproevers, lekkerbekken en gastronomen. Mensen die houden van de warmte van het vuur, van de geluiden en van de geuren die in de keuken hangen. Het gewone heeft onze trek nog nooit gestild. Vanzelfsprekend maakt La Cornue gebruik van de modernste technologieën en perfectioneert haar producten voortdurend. We gebruiken alleen edele stoffen die geselecteerd en gekozen zijn vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid: gietijzer, staal, massief messing, nikkel, email.

Dit fornuis heeft 2 grote koepelovens waar La Cornue zo beroemd om is. De linker oven kan naar keuze gas of elektrisch zijn. De Rechter oven is altijd elektrisch. De ovens zijn bijzonder snel en nauwkeurig en door de unieke G4 techniek wordt u gerecht geleidelijk en zacht verwarmd van alle kanten.

U kunt kiezen uit vele kleuren en afwerkingen. Op verzoek kan het fornuis ook verder gepersonaliseerd worden volledig naar uw wensen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden voor de configuratie aan de bovenkant. Zo kunt u kiezen uit combinaties van gaspitten, Coupe du Fue, wokbrander, teppanyaki, gas grill of inductie.

U kunt het fornuis volledig specifiëren op: https://www.lacornue.com/en-GB/build-your-own

Graag maken wij een offerte voor u op maat.

Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.