AGA & Falcon Cashback 2020

Heeft u een Falcon fornuis of AGA Masterchef Deluxe gekocht bij één van onze dealers? Na levering van uw fornuis kunt u hieronder het cashback formulier invullen en deze via de knop onderin direct naar ons versturen. Op basis van de ingevulde informatie zullen wij uw aanvraag beoordelen. Voldoet uw aanvraag aan de voorwaarden van de actie; dan maken wij binnen 1-5 werkdagen het gehele bedrag direct over naar uw IBAN-rekeningnummer. 

Indien u geinteresseerd bent in een Falcon of AGA fornuis en wilt u gebruik maken van deze actie? Neem dan contact op met een erkende dealer in uw regio. Bij aankoop via één van de dealers op deze pagina maakt u automatisch gebruik van deze actie, mits de aankoop aan alle voorwaarden voldoet.

Mochten de actievoorwaarden niet duidelijk zijn of heeft u een vraag over de cashback actie, kunt u via deze pagina contact opnemen. 

*De AGA Masterchef Deluxe Cashback actie voorwaarden:
Deze actie geldt alleen voor consumenten.
Wij geven respectievelijk € 250,- cashback op een gas variant en € 350,- cashback op een inductie variant.
De actie is van toepassing op het door u bij de keukenvakhandel bestelde fornuis dat wordt besteld bij DeNardi tussen 1 maart en 31 maart 2020.
Het fornuis moet worden afgeleverd voor 31 augustus 2020.

Invullen cashbackformulier