AGA & Falcon Cashback 2020

Heeft u een AGA of Falcon fornuis gekocht bij één van onze erkende dealers? Na levering van uw fornuis kunt u hieronder het cashback formulier invullen en deze via de knop onderin direct naar ons versturen. Op basis van de ingevulde informatie zullen wij uw aanvraag beoordelen. Wanneer uw AGA Cashback of Falcon Cashback aanvraag aan de voorwaarden van de actie voldoet; dan maken wij binnen 1-5 werkdagen het gehele bedrag direct over naar uw IBAN-rekeningnummer. 

Bent u geinteresseerd in een AGA of Falcon fornuis en wilt u gebruik maken van deze cashback actie? Neem dan contact op met een erkende AGA of Falcon dealer in uw regio. Bij aankoop via één van de erkende dealers op deze pagina maakt u automatisch gebruik van deze actie, mits de aankoop aan alle voorwaarden voldoet.

Mochten de actievoorwaarden niet duidelijk zijn of heeft u een vraag over de AGA of Falcon cashback actie, kunt u via deze pagina contact opnemen.

 
 
*De AGA Cashback actie voorwaarden:
 
• Deze actie geldt alleen voor consumenten (de commissie naam bij de bestelling moet overeenkomen met de rekeninghouder waar wij de cashback naar toe overmaken)
• De actie is van toepassing op het door de consument bij de keukenvakhandel bestelde fornuis dat wordt besteld bij DeNardi tussen 1 september en 30 september 2020
• Het AGA fornuis moet worden afgeleverd voor 1 maart 2021
• Deze AGA Cashback actie geldt op de AGA Masterchef Deluxe 90 en 110 cm (gas of inductie) en op de AGA Six Four (gas en keramisch)

 

 
*De Falcon Cashback actie voorwaarden:
 
• Deze actie geldt alleen voor consumenten (de commissie naam bij de bestelling moet overeenkomen met de rekeninghouder waar wij de cashback naar toe overmaken)
• De actie geldt niet voor de Falcon Kitchener, Falcon Infusion, Falcon Classic 90 Gas, Falcon Classic 90 Inductie en de Falcon Classic Deluxe 90 inductie.
• De actie is van toepassing op het door u bij de keukenvakhandel bestelde fornuis dat wordt besteld bij DeNardi tussen 3 juni en 19 juli 2020.
• Het Falcon fornuis moet worden afgeleverd voor 31 december 2020

 

 

 

 

 

Invullen cashbackformulier