La Cornue Albertine Gas

Bel direct met onze product expert: 0180 647 000

La Cornue Albertine Gas

90 CM BREED | Gas | Landelijk | 1 OVENS | Adviesprijs: € 6.400,00

Het Franse merk La Cornue heeft met de La Cornue Albertine een fantastisch 1-oven fornuis op de markt uitgebracht.

De La Cornue Albertine heeft één grote multifunctionele oven met 7 verschillende functies zoals bovenwarmte, onderwarmte, hetelucht etc. Aan de onderkant van het fornuis zit over de gehele breedte van het fornuis een opberglade. De La Cornue Albertine wordt geleverd worden met 5 branders inclusief een wokbrander.

De La Cornue Albertine is leverbaar in Shiny black, mat black, RVS, Pure white, antique white, paris blue en dark navy blue. Voor de afwerking kan worden gekozen tussen messing of nikkel. De getoonde prijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de gekozen kleur en afwerking. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Meer informatie
Adviesprijs € 6.400,00
Kookplaat Gas
Stijl Landelijk
Breedte (cm) 90
Aantal ovens 1
Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.