AGA E-Cloth Set

€ 16,50

Dit AGA E-Cloth Set bestaat uit twee hoogwaardige doeken, waarmee u alle harde oppervlakken kunt schoonmaken. De doeken in dit pakket zijn, anders dan bij de standaard doeken, ontwikkeld om zonder chemicaliën schoon te maken. U reduceert het gebruik van huishoudelijke chemicaliën met 80-90%.

De groene doek is bedoeld voor algemeen gebruik (32cm x 32cm) en de blauwe doek is een glas & polijst doek (40cm x 40cm).

Testen hebben bewezen dat u met dit hoogwaardige AGA E-Cloth Set voor 99% bacteriën verwijdert, inclusief de E. Coli bacterie en de Listeria bacterie. Hiermee reduceert u de overdracht van bacteriën in uw keuken tot 0,01%.

Perfect voor glas, emaille, RVS en marmer.

Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.