AGA Bake-o-glide bak set

€ 19,99

Dit AGA Bake-o-Glide bak set bevat voorgesneden ronde bakvellen met een doorsnede van 15cm, 17cm en 20cm. Deze bakvellen passen in de diepe ronde cakeblikken of in de AGA Cake Baker (W2385).

De Bake-o-Glide producten zijn zo gemaakt dat deze niet blijven plakken aan uw zelfgemaakte cake, koekjes of andere bakproducten. Daarnaast zijn de Bake-o-Glide producten duurzaam, herbruikbaar en vaatwasser bestendig.

Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.