AGA 3-serie 4 deurs

De AGA 3-serie komt uit in 4 verschillende uitvoeringen, die te verdelen zijn in een 3-deurs en 4-deurs uitvoering met warmhoudplaat of inductie kookplaat. De nieuwe AGA 3-serie is volledig elektrisch en dient te worden aangesloten op krachtstroom (16A). 

De AGA 3-serie 3 deurs heeft twee gietijzeren ovens aan de linkerzijde (bediening met een knop) en bieden als extra optie een timer voor de bovenste oven aan. Met behulp van de bedieningsknop linksboven, kan de bovenste oven worden ingesteld op braden, bakken of de uit-stand. Vanuit de koudstand komt de braad-/bakoven in ongeveer 60 minuten op temperatuur. De onderste sudderoven komt in ongeveer dezelfde tijd op temperatuur.

De warmhoudplaat werkt met een krachtig verwarmingselement en heeft de volgende 3 standen:  sudder-, kook- en uitstand. De gietijzeren platen rondom de warme plaat kunnen gebruikt worden om te sudderen wanneer de warme plaat in de kookstand staat of om warm te houden bij de sudderstand van de warme plaat. Het duurt ongeveer 15 minuten om de plaat te verwarmen voor de kookstand en 12 minuten voor de sudderstand.

Maak een afspraak hier in het experience centre (Bijdorp Oost 16, Barendrecht) om de gehele AGA collectie te bewonderen.

Wilt u een kookdemonstratie bijwonen van een AGA fornuis? Bekijk hier wanneer er een AGA kookdemonstratie gepland staat.

Kleuren:            

Wit, Zwart, Pewter, Pearl Ashes, Cream, Duck Egg Blue, Dark Blue, Pistachio, Dartmouth Blue, Blush, Dove, Linen, Salcombe Blue en Slate.

Gewicht:

  • Gewicht: 310kg

Bak-oven:

Ongeveer 110 graden

 

Braad-oven:

Ongeveer 225 graden op vol vermogen en 180 graden op spaarstand

Sudder-oven:

Ongeveer 60 graden

Kookplaten:

Beide kokenplaten zijn ongeveer binnen 10 minuten op temperatuur

De snelkookplaat (links) wordt ongeveer 330 graden

De sudderplaat (rechts) wordt ongeveer 200 graden

Energie-verbruik:

Aansluitwaarde van AGA 3-serie is 3-fase krachtstroom 16A

 

Belangrijke informatie:

Garantie: 2 jaar volledig via DeNardi

Afmetingen:

Breedte: 984 mm (minimaal 2mm vrij houden aan beide kanten bij inbouwen)

Hoogte tot kookplaat: 913 mm

Diepte exclusief handvaten: 634 mm

Installeren:

Bezorging, aansluiten en installeren zal gebeuren door een AGA specialist.

Voordat het AGA fornuis kan worden geplaatst zal de AGA specialist eerst bij u op bezoek komen om de situatie te beoordelen. (niet verplicht)

 

Koop bij een erkende DeNardi Dealer


DeNardi is de officiële en exclusief importeur voor de Nederlandse markt voor de merken Falcon, AGA, Viking, Lofra, La Cornue, La Cottura en Kaelo.

Alle door DeNardi geleverde producten zijn door de fabrikant goedgekeurd voor de Nederlandse markt. DeNardi garandeert de kwaliteit van alle door haar geïmporteerde producten en verzorgt voor deze producten alle garantie en after-sales werkzaamheden.

DeNardi heeft geen enkele verantwoording voor de producten van bovenstaande merken die niet door DeNardi zijn geïmporteerd. Wij adviseren u uitsluitend bij een erkende dealer uw producten aan te schaffen welke u hier kunt vinden.
Bij twijfel adviseren wij u contact met ons op te nemen.