AGA 3-serie 3 deurs

AGA heeft een nieuwe lijn geintroduceerd, namelijk de AGA 3-serie. 

De AGA 3-serie komt uit in 4 verschillende uitvoeringen, die te verdelen zijn in een 3-deurs en 4-deurs uitvoering met warmhoudplaat of inductie kookplaat. De nieuwe AGA 3-serie is volledig elektrisch en dient te worden aangesloten op krachtstroom (16A). 

De AGA 3-serie 3 deurs heeft twee gietijzeren ovens aan de linkerzijde (bediening met een knop) en bieden als extra optie een timer voor de bovenste oven aan. Met behulp van de bedieningsknop linksboven, kan de bovenste oven worden ingesteld op braden, bakken of de uit-stand. Vanuit de koudstand komt de braad-/bakoven in ongeveer 60 minuten op temperatuur. De onderste sudderoven komt in ongeveer dezelfde tijd op temperatuur.

De warmhoudplaat werkt met een krachtig verwarmingselement en heeft de volgende 3 standen:  sudder-, kook- en uitstand. De gietijzeren platen rondom de warme plaat kunnen gebruikt worden om te sudderen wanneer de warme plaat in de kookstand staat of om warm te houden bij de sudderstand van de warme plaat. Het duurt ongeveer 15 minuten om de plaat te verwarmen voor de kookstand en 12 minuten voor de sudderstand.

De AGA 3-serie is te bekijken in onze showroom in Barendrecht!

Afmetingen:

  • Diepte exclusief handrail: 634mm
  • Hoogte: 913mm
  • Breedte: 984mm

Gewicht:

  • Gewicht: 310kg