Falcon introduceert Elise 90cm

Falcon, de baanbrekende Britse fornuisproducent, breidt de productlijn Elise met een 90

centimeter fornuis uit. De Elise fornuizen vallen onder een van de populaire fornuizen van Falcon. Naast de 90cm variant was de Elise al verkrijgbaar in een 100 en 110cm fornuis. De Elise 90cm van Falcon is verkrijgbaar in een reeks onweerstaanbare kleuren, zoals gloss black, cream, stainless steel, orange en china blue.

Oven met zeven functies

De Elise 90cm heeft twee ovens: een hetelucht oven en een multifunctionele oven. Nooit meer de handen verbranden aan de oven? Een van de zeven functies van de multifunctionele oven is de Handyrack. Deze zit bevestigd aan de ovendeur en draait bij het openen van de ovendeur automatisch uit de oven. Gegarandeerd veilig vlees in de oven braden. Daarnaast heeft de multifunctionele oven onder andere een grillplaat, Teppan-Yaki bakplaat en Rapid Response functie.

Chique ontwerp

Het design van de Elise heeft Franse flair en een aantal belangrijke kenmerken. De draaiknoppen van het fornuis zijn aluminium afgewerkt en ontworpen in kruisvormige knoppen, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast heeft het fornuis een opvallende aluminium afwerking, licht afgewerkte portiergrepen en zwaargewichte deuren. De Elise is zo ontworpen dat het fornuis eenvoudig en snel te besturen is. Het fornuis is verkrijgbaar in inductie en gasuitvoering.

Het fornuis Elise

De serie Elise is in 2010 gelanceerd met de Elise 100 en Elise 110. Sindsdien is het fornuis een populaire keuze voor culinaire thuiskoks. Het 90cm brede fornuis zorgt ervoor dat nieuwe keukens en keukenrenovaties ook kunnen profiteren van de unieke styling en superieure kookprestaties van de Elise.

Over Falcon

Falcon is

Neem contact met ons op